Anda sedang tercari-cari produk yang dapat membantu anda mencapai impian memiliki bentuk tubuh menawan? Supaya sedap mata suami memandang? Jangan risau!! Saya akan membantu anda untuk mencapai impian tersebut..

Setiap wanita inginkan bentuk tubuh yang menawan. Pereka fesyen terkenal, Putra Aziz yang menggayakan selebriti-selebriti seperti Lisa Surihani, Erra Fazira, Izara Aishah dan ramai lagi, kini berkongsi teknologi pakaian dalam terbaru di bawah jenama Cosry BodyCurve. Dengan BodyCurve, setiap wanita mampu melihat perubahan ketara secara serta-merta dan perbezaan kekal selepas hanya 1 bulan. Serlahkan susuk tubuh anda secara semulajadi dan selamat dengan Cosry BodyCurve.


Inginkan bentuk tubuh menawan serta-merta? Dan juga untuk jangka masa panjang? Inilah jawapannya!!!


Nak hadiri makan malam? Nak hadiri jamuan istimewa? Ingin hadiri majlis istimewa dan bermakan? Ingin nampak cantik di mata suami? Tapi bila pakai baju, badan nampak takde bentuk? Malu?? Jangan risau, kami akan membantu anda.. Dengan sekelip mata, impian anda akan terlaksana.. 

TAK PERCAYA?? SAYA SENDIRI TELAH MELALUINYA.. SEBAB ITU, SAYA BERANI BERKONGSI PENGALAMAN.. 


BRA - BODYCURVE BY COSRY


Fabrik diimport dari Jepun berkualiti tinggi yang lembut, membolehkan kulit bernafas, ringan dan anti-kekuningan. Membantu menaikkan dada, membentuk lebihan lemak dan menambah keanjalan.


CORSET  - BODYCURVE BY COSRY


Fabrik teknologi Tactel membolehkan anda memakai sepanjang hari dengan selesa. Disulami teknologi FAR Infra Red yang membantu peredaran darah & tenaga dalaman. Memperbaiki postur badan, mengurankan ketulan yang tidak diingini dan meleperkan perut.


GIRDLE - BODYCURVE BY COSRY


Fabrik Coolmax yang cepat kering, membolehkan kulit bernafas , ringan, tahan lama dan mudah dijaga. Jahitan paling padat dan memberikan keanjalan kain yang terbaik. Ion negatif membunuh radikal bebas, mengurangkan bau dan bersifat anti-bakteria. Menikkan punggung, membentuk pinggul, memberi peha menawan dan memperbaiki postur badan.


Jadi, tunggu apa lagi? Hubungi saya untuk temujanji.. 

sms/ call : 0167616521

atau email : intansabreena@yahoo.com


RxLite kembali lagi....






Alhamdulillah, sekian lama RxLite menyepikan diri... Kini, Prof. Dato' Dr. Noordin Darus telah kembali dengan menghasilkan gabungan2 unik dari bahan2 yang terpilih yang terbaik diantara yang baik-baik.. Dan terhasillah RxLite Gold...

RxLite Gold merupakan produk pelangsingan terkini yang diilhamkan oleh Prof Dato' Noordin Darus sendiri.. Ini adalah formula di antara bahan-bahan berikut:


  • Ekstrak Green Coffee
  • Chia Seed
  • Tukmaria
  • Garcinia Cambogia
  • Stevia
  • Koko
  • Serat Diet




InsyaAllah, anda akan berpuas hati apabila membeli RxLite Gold.. Selain rasanya yang enak, hasilnya juga amat memberangsangkan.. Dalam bbrp hari sahaja anda akan dapat merasai keajaibannya.. Percayalah!! 

Saya telah merasainya.. ANDA BILA LAGI??

Harganya amatlah berpatutan dan di paras HARGA MAMPU MILIK!!.. Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi saya di talian 0167616521.

SIAP SEDIA UNTUK MEMBANTU ANDA!!


Salam Rindu

Assalamualaikum...

Salam kerinduan buat teman2 yang masih sudi berkunjung ke blog ku yg dah berkurun lama tak di update.. Masa betul2 mencemburui diriku.. Masa juga telah membuatkan aku betul2 berubah dari dulu..

Dulu, aku banyak masa nak mengadap pc dan berketik2 jari di keyboard ni.. Tapi skrg, aku dah jarang mengadap pc.. Apatah lagi nak menari2kan jari-jemari di keyboard ni..

Tapi, tiba2 malam ni rasa macam ada satu perasaan rindu utk kembali ke page ku ini.. Aku jarang sekali melihat blogku sendiri.. Kesian blog aku ni.. Dulu, tiap2 hari mengadap dia.. Skrg, seperti kata pepatah "dah dapat gading bertuah, tanduk tak berguna lagi..".. Sebenarnya gading bertuah tu adalah keluarga yg semakin bertambah.. Anak2 yg semakin membesar dan memerlukan perhatian aku sbg ibu sepenuh masa.. Sebab tu lah, tanduk iaitu blog ku ini semakin lama semakin dilupakan..

Alhamdulillah, blog ku ini masih belum berkubur.. Sebab aku tau dan aku kenal diri aku sendiri.. Sejak dari bangku sekolah lagi aku mmg suka mengarang.. Tak kiralah samada karangan utk subjek Bahasa Malaysia atau karangan utk suka2 sendiri.. Jadi, lebih baik jgn dikuburkan blog ini dulu.. Mana tau, satu hari nanti minat aku yg suka mengarang dan menulis tu dapat aku teruskan lagi di blog ni.. Walaupun bukan sebagai sumber pendapatan.. Tapi hanyalah sebagai perkongsian kepada teman2 di luar sana.. Dan juga utk tatapan anak2 dan generasiku yang akan datang.. InsyaAllah..

Nampaknya cukuplah setakat ini coretan aku utk malam ini.. Moga kita dapat tidur lena, mimpi yang indah dan bangun pagi esok dengan semangat baru.. Berusahalah utk terus menjadi insan yang indah akhlak, indah budi pekerti, indah iman, indah amal dan indah taqwa.. Amiin Ya Rabbal A'lamiin..

Wassalam..

Newer Posts Older Posts Home

Read The Quran