Kecapi berat badan ideal anda hari ini dengan produk terbaru Pakej Copycat WorldWellness - RxLite!


RxLite mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Soalan-soalan lazim:

1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?
RxLite tidak sesuai bagi
  • kanak-kanak di bawah 12 tahun,
  • ibu mengandung,
  • mereka yang mempunyai sejarah sawan
  • mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
  • Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.6. Bera
pakah harganya?
Harga runcit bagi satu pakej dengan 2 kotak x 30 sachet (60 sachet - cukup sebulan) adalah RM 250 (Semenanjung) dan RM 260 (Sabah & Sarawak) tidak termasuk caj penghantaran.Tetapi anda boleh mendapat lagi diskaun istimewa dengan menjadi ahli bersama WorldWellness!Hanya bayar RM 10.00 untuk keahlian dan anda layak membeli Pakej Copycat RxLite dengan harga RM 200 (WM) dan RM 210 (EM)
s
ahaja.Untuk keterangan lanjut, sila hubungi : Shahrul Fitri/Sabreena (016-7673789/0167616521 atau 07-2369789, Taman Bukit Indah) atau emailkan ke rx_lite4slim@yahoo.com

3 comments:

ooo rupanya kopi langsing ye tu Intan..mahall tu...
tp mmg sedapp ler...

December 4, 2009 at 8:36 AM  

Re sis Lin :

Lin, itu 2 produk yg berlainan..Yg intan bagi Lin tu Rx-Coffee.. Yg ini Rx-Lite.. Silalah baca link yg intan bagi kat fb tu.. Link di fb tu pasal Rx-coffee..Utk Lin, ada special price.. ^_^

December 4, 2009 at 11:16 AM  

Video RxLite:

http://www.youtube.com/watch?v=WfcrCSSoIAs&feature=related

January 15, 2010 at 11:08 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran