Inilah saatnya yang dinanti-nantikan oleh semua 'warga' Worldwellness Network, Revolusi terbaharu Sistem Penapisan Air Berpenawar 2-Dalam-1 yang sangat unik, 'The All-New Rx-Water' yang merupakan inovasi terhebat oleh Dato Dr. Noordin Darus. Ia bukan lagi satu rahsia. Segala-galanya sudah pun terungkap
Teknologi yang diperkenalkan dengan Sistem terbaharu ini adalah yang pertama & satu-satu seumpamanya di DUNIA dalam sistem penapisan air di rumah.Rx-Water yang terbaharu ini mempunyai beberapa kriteria baru yang sangat unik selain mengekalkan bahan utama & sifat unik RxWater lama yang mengeluarkan Air yang bersifat Suci, mengekal & melestarikan 'Roh' air yang bersifat 'Hidup' & berpenawar serta mengekalkan unsur Tanah Liat khas yang menyucikan & menyamak bekalan air dari kehadiran unsur2 najis berat, (ingat! terdapat beratus-ratus kandang Khinzir di tepi2 sungai di negara kita. Sungai2 ini bersambungan & berakhir di Reservoir kita - boleh sampaikah ke rumah kita? Sila rujuK di SINI untuk mengetahui tentang topik ini), memberikan sifat penawar dan gelombang Medan Tenaga GeMaMit (Gelombang Magnetik Mineral Tanah Liat) yang unik pada RxWater sejak hampir 8 tahun yang lalu. Ia adalah kombinasi Air RxWater yang 'Hidup' dan berpenawar dengan sifat keAlkalian & Teknologi FIR yang ditambah secara semulajadi & juga Teknologi Air Ozon yang menjadikannya juga sebagai Food Detoxifier atau Sterilizer yang hebat dengan hanya 'Satu Sentuhan' sahaja pada butang khas Alat penapis ini. Nilai tambah baru yang terdapat pada Sistem terbaharu 'The All-New RxWater ' ini adalah:

1) Agen Bio-Aktif Bamboo-Qun yang pertama seumpamanya di Dunia dan dipatenkan oleh Worldwellness Network - Ia diadaptasikan dari teknologi zaman Dinasti Ming pada tahun 1486 yang menyimpan air yang diambil dari perigi Diraja dan disimpan di dalam Buluh khas. Zat bio-aktif Buluh adalah 10 kali ganda lebih kuat dari Arang kayu atau Arang Tempurung. Air yang tersimpan ini menjadi begitu bersih & selamat kerana agen bio-aktif Bamboo-Qun ini 'hidup dengan memakan bakteria'. Di samping ianya memberi rasa sedap dan Tenaga FIR semulajadi kepada Air

2) Biominex Beads pula mengion & mengalkali Air dan menghasilkan pH air dari 8 ke 8.5 di samping Activated Carbon yang menyerap bau-bauan, warna & bahan toksik seperti Klorin

3) Teknologi Crystal Ball mewujudkan Pemindahan Tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi ( ia sama seperti batu-batuan kristal mahal yang dijual di kedai2 kristal yang mempunyai nilai Terapeutik)


4) Rx-Ozon: The All New Rx-Water bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian. One Touch Technology pada Plat elektronik menggunakan kuasa rendah untuk menghasilkan Ozon pada konsentrasi 0.125-0.255 ppm untuk digabungkan bersama RxWater. Ia merupakan Food Detoxifier & Sterilizer yang hebat . Antara fungsi-fungsi Rx-Ozone ini ialah:

* Air padat Ozon bertindak 3000X lebih kuat dari Klorin (tanpa bahaya seperti Klorin)

* Menghilangkan kotoran, bahan kimia, racun, bakteria & Virus. Ia bertindak sebagai sterilizer yang kuat tetapi selamat


*Menghilangkan bau, bahan pengawet, RACUN KULAT & RACUN SERANGGA pada Sayur-sayuran, buah-buahan dan makanan2 lain (dengan merendamnya ke dalam air padat Ozon). Racun pada Sayur-sayuran & Buah-buahan adalah antara penyumbang utama pada pelbagai jenis Kanser (lihat keratan akhbar di atas).

* Mengekalkan kesegaran makanan

* Menghilangkan bau hanyir pada ikan (terutama ikan air tawar) dan makanan2 laut lain. Membuang bahan antibiotik & Hormon pada daging Ayam & daging Lembu/Kambing dengan merendamnya. Bahan Antibiotik yang disuntik pada haiwan ternakan ini memberi kesan negatif pada kandungan ibu2 yang hamil & kanak2 seperti kecacatan, merosakkan fungsi otak, masalah genetik dll

* Menghilangkan bau-bau yang melekat pada tangan seperti bau Durian, bawang putih, belacan dll dengan hanya membasuhnya dalam 1 minit sahaja tanpa menggunakan sabun

* Menghilangkan bau yang tak sedap pada mulut (bau petai, Jering, Durian, bau tar rokok dll) dengan berkumur-kumur dengannya dan bau badan yang kuat dengan menyapu bahagian tubuh dengan air Rx-Ozone

*Pensteril botol bayi (jangan lagi basuh botol bayi dengan air mendidih, kononnya untuk bunuh kuman, sebaliknya kita membebaskan bahan Biosphine A,sejenis komponen petroleum dari bahan botol tadi yang berbahaya pada Bayi untuk jangka panjang), mensteril peralatan dapur, gigi palsu, contact lense, berus gigi, sudu, senduk & garfu, sinki, mainan kanak-kanak, lantai, akuarium, tub mandi, sesuai digunakan di Spa, menghilangkan bau 'hancing' pada lantai bilik air dengan hanya satu siraman sahaja tanpa perlu disental selain boleh diguna untuk merendam pakaian bagi menghilangkan bau hapak & kotoran pada pakaian (malah lebih hebat dari menggunakan peluntur seperti Clorox dll tanpa apa2 kesan kimia yang 'tajam' pada kulit kita dari bahan Klorin konsentrasi tinggi). Air Rx-Ozon juga boleh digunakan untuk perawatan muka yang berjerawat, berjeragat, menyembuhkan kudis, luka, jangkitan kulat pada kulit seperti panau, atheletes foot, kurap dll selain bagus untuk digunakan untuk berkumur-kumur bagi menyembuhkan sakit tekak, bisa2 dari luka2 dalam mulut dll. Hebat kan?

Tetapi jangan risau. Kita telah difahamkan melalui Ilmu tentang 'Air Hidup' RxWater sebelum ini bahawa Air Hidup akan mati jika terkena arus Elektrik. Air RxWater dalam Sistem 2 dalam 1 The All-New Rx-Water ini tidak akan terkena arus Elektrik selagi kita tidak tekan butang untuk mengeluarkan Rx-Ozone. Oleh itu, kita mendapat 2 manfaat yang berbeza dalam satu alat. Wow! Memang hebat.
. . . . . . . .. . . . . . . . . Sistem hose & diverter pun adalah yang terkini & dipatenkan.

Harga? Mmm.. jangan risau. Ia adalah antara yang paling lumayan di pasaran walaupun menawarkan ciri-ciri yang hebat & bersifat Multipurpose. Cuba anda buat perbandingan jika anda perlu membeli 1 alat sistem penapis air & 1 lagi alat Ozonizer atau Ozone Sterilizer di pasaran sekarang. Alat2 penapis air yang mempunyai International Standard, rata-ratanya berharga >RM1700 sedangkan alat2 Ozone Sterilizer atau Food Detoxifier pula rata-rata berharga antara RM1500 ke RM2000. Jika anda perlu membelinya secara berasingan, maka anda perlu mengeluarkan modal sebanyak RM3500 ke RM 4000. Mahalkan? Berapakah harga 'The All-New Rx-Water' 2 dalam 1 ini? Jawapannya ialah jauh lebih murah dari kombinasi keduanya iaitu hanya RM2880 sahaja (member price) dengan menyertai kami sebagai ahli WWN dengan yuran yang sangat rendah selain layak mendapat bonus untuk penjimatan yang lebih lagi atau lebih menakjubkan jika anda sama-sama menyertai gagasan kami sebagai group yang paling aktif dan menjana pendapatan yang sangat lumayan (jika tidak, anda boleh membelinya dengan harga Runcit iaitu RM3280).. Tak cukup dengan itu, anda juga layak mendapat rebet RM600 jika menghadiri majlis perasmian besar-besaran produk hebat ini pada 27 June 2010 ini bersama group kami. Selain itu, anda juga boleh Trade-in filter2 lama anda untuk mendapatkan rebet untuk membeli The All-New Rx-Water dengan harga yang lebih murah. So, hubungi kami segera.
The All-New RxWater akan dilancarkan secara rasmi di Shah Alam Convention Centre pada 27 hb Jun 2010 (12pm)dan akan dipromosikan secara besar-besaran di seluruh negara. Pelbagai tawaran istimewa akan ditawarkan termasuk Rebet sebanyak RM600 jika anda menghadiri majlis perasmian tersebut (bermula 12pm - 3pm) dengan tiket RM10 serta peluang menukar sebarang penapis air terpakai anda (Trade In) untuk 'The All-New Rx-Water', eksklusif untuk masa terhad (sehingga 30 September 2010 sahaja), pemilik sistem air dalam rumah sedia ada boleh menikmati rebet sehingga RM600* untuk membeli Sistem Air 2-dalam-1 The All-New Rx-Water.


*Jika Trade-In Rx-Water Filter lama (tak kira sudah berapa lama, asalkan masih berfungsi), nilai rebet untuk trade-in ialah RM600. Untuk jenama2 lain (seperti pada jadual di atas), nilai rebetnya ialah RM500. Itu tak termasuk bonus2 lain yang anda akan perolehi untuk penjimatan yang lebih lagi selain peluang menjana pendapatan yang sangat lumayan sekiranya anda memperkenalkan produk hebat ini pada kenalan & saudara-mara anda. Harga member untuk The All-New Rx-Water ialah RM2880 (Harga Runcitnya ialah RM3280).
Ada juga skim bayaran mudah Ansuran 0% interest (dari harga Member, bukan harga Runcit) 6X atau 12X Ansuran dengan Kad Kredit dari Bank2 Tempatan :

Skim Pembayaran Kad Kredit Ansuran (0 % Ezy-Payment) - Diproses melalui HQ (Pemegang Kad harus hadir ke HQ):

 • Maybank - 6 bulan & 12 Bulan
 • Ambank - 6, 12 & 24 bulan
 • Public Bank - 6 & 12 bulan
 • CIMB Bank - 6 & 12 bulan
 • Hong Leong Bank - 6 & 12 bulan
 • HSBC & MBF) - 6 & 12 bulan

Pelan Pembiayaan 0% Rx-Water - Diproses Melalui Pengisian Borang sahaja (Pemegang kad tak perlu hadir ke HQ)

 • Hong Leong Bank - 6 & 12 Bulan
 • AmBank - 6 & 12 Bulan
 • Public Bank - 6 & 12 Bulan
 • Maybank - 6 bulan
 • Bank Islam - 12 & 24 Bulan


Berminat? Hubungi kami segera untuk proses memohon Skim Ansuran ini dan kami akan pasangkan Sistem The All-New Rx-Water di rumah anda • Sila hubungi saya, Shahrul (0167673789 atau 0127837084) atau Wakil2 kami di SINI untuk pesanan, pemasangan atau keterangan lanjut

Sila Tonton Video Presentation berikut untuk memahami 'Konsep' & Riwayat 'terciptanya Rx-Water (Asal-usul 'The All-New Rx-Water'). Segala ciri-ciri RxWater lama tetap dikekalkan dengan tambahan beberapa ciri inovasi terkini pada sistem terbaru The All-New Rx-Water selain fungsi Rx-Ozone yang unik.

Lupakan cerita-cerita tentang 'Air-air bersih' semata-mata dari ejen2 Water Filter di luar yang rata-rata diimport. Yang paling penting adakah ianya SUCI? Kajilah Video di bawah ini dengan lapang dada & berishtikharah pada Tuhan. Berikan pada anak2 & keluarga anda air yang SUCI, BERSIH & BERPENAWAR.

The All New RxWater The All New Rx-Water The All New Rx-Water The All New Rx-Water The All New Rx-Water The All New Rx-Water The All New Rx-Water The All New RxWater

1 comments:

You made some excellent points there. I did a search on the topic and almost not got any specific details on other sites, but then happy to be here, really, thanks.

- Lucas

October 1, 2010 at 7:10 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran