NGETOP PUNYA LINK

Alahai...tengah sibuk menghitung hari pun kena tag. Kelat ni dah bagi award, pastu kenakan Intan pulak. Apa nak buat, dah nasib badan.. Kalau nak ditangguhkan takut tak terbuat pulak nanti. Baik Intan jawab sekarang. Dah ler tag yang sebelum ni pun belum berjawab. Tu pun tag dari Kelat gak. Pc buat hal ler Kelat..still tak boleh nak jawab tag sebelum ni..



Ok, sebelum jawab.. ada rules ler pulok


Rules untuk listkan favorite link :

1. MUST be clean. No X-rated sites.
2. Only FIVE links.
3. MUST tell 5 people.
4. A link back to the person who tagged you ;)

5. An active link plz.

here is my top 5 links... (Jom kite lihat apa link-link yang menjadi favourite Intan tu):


Link yang sentiasa ingin dilawati sebab kat sinilah tempat bayar segala bil dan sentiasa nak check mana tau ada duit-duit sesat yang masuk..

Memang kena selalu bukak. Takut-takut ada email-email yang penting atau anything yang penting..



Memang tiap-tiap hari kena tengok sebab nak tau..berapalah yang masyuk...


*YummyLicious*

Blog Kak Jun yang memang selalu kena tengok sebab sentiasa membuka selera. Walaupun tak dpt rasa, tapi sekurang-kurangnya dapat jamu mata dan Kak Jun ni tak lokek resepi. Setiap gambar pasti ada resepinya..


.: kelat blog :.

Akhirnya...jeng-jeng-jeng, blog kelat. Nak tau sebab apa? Sebab blog kelat ni sentiasa di update dan bila baca kisah-kisah seharian kelat, kadang-kadang menghiburkan hati Intan ni. Sebab tu lah..

Tapi, di blog kelat ni jugalah dah 2 kali Intan ni kena tag...


Who next?...Tak sampai hati ler pulok...Takpelah Kelat, nampaknya intan tak panjangkan tag ni. Takut ada yang tak senang nak jawab. Lagipun lepas ni Intan akan jarang on pc. Biarlah orang lain yang memanjangkan tag Kelat ni ya. Jangan marah ya Kelat.. Yang penting, intan dah jawab kan..

2 comments:

hehehe... jgn riso... take it easy... ekekekeke... fokus mane yg dulu, okeh... kelat amat memahami... uiks... link kelat yg kesian tu pong tgolong ker... waaaaaaa.. x sangke nyer... macih2... kerana mjadikan link kelat tu link feveret intan... blog yg sgt2 x ilmiah ponggg... huhuhu... take care...

February 6, 2008 at 7:43 AM  

re kelat :

walaupun tak ilmiah..tapi kadang2 ada isi2 penting yg tersirat tau.. dan yg penting menghiburkan hati intan..cayalah..

February 6, 2008 at 1:37 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran