Happy Birthday Mak..

Hari ini 14hb Mei, merupakan ulangtahun kelahiran ibu mertua Intan.

Alhamdulillah, dapat juga Intan buatkan sedikit cup cake untuk hidangan di hari ulangtahun mak. Kebetulan adik ipar Intan yang bercuti ke Singapore dan JB, nak balik ke Ampang semalam.. Jadi, tengah malam tu Intan siapkan cup cake utk mak.. Pagi esoknya (13 Mei), adik ipar nak berangkat ke Ampang..

Alhamdulillah, dah terima sms dari mak bgtau mak dah dapat cup cake tu dan mak suka sangat...

Semoga mak dipanjangkan umur, ditambahkan rezeki, tercapai segala hajat dihati, sentiasa sihat dan bahagia di dalam redha Illahi.. dan semoga cepat dapat tunaikan Haji. Amiin..



Ada lebihan cup cake yang telah di deco, Intan beri kat jiran sikit.. Sebenarnya nak pulangkan pinggan jiran. Dah lama sangat pinggan tu tak dipulangkan.. So, adalah rezeki mereka nak merasa cup cake coklat moist ni..




Terima kasih tak terhingga utk Kak Siti sayang sebab bagi tunjuk ajar utk buat coklat moist cup cake ni.. Tak sangka, akhirnya berjaya buat cup cake coklat moist.. Alhamdulillah, menjadi cup cake ni.. Mula2 takut juga tak menjadi sebab pernah buat kek coklat moist tak menjadi. Tapi, berkat tunjuk ajar Kak Siti... Alhamdulillah, menjadi juga akhirnya... Terima kasih banyak2 Kak Siti.. Sayangggggggg Kak Siti..


5 comments:

selamat hr Ibu & hr jd bt mak intan..semuga kbahagiaan selalu berada di sisinye...amin..

May 14, 2009 at 9:52 AM  

intan,

seronoknya dapat buat sesuatu seperti cup cake untuk mak...

semoga ibu intan, dikurniakan kesihatan yang sihat walafiat, panjang umur dan dimurahkan rezeki.

moga intan juga ceria hendaknya...

May 15, 2009 at 5:03 PM  

re Sis-Lin:

Amiin... Terima kasih Lin..



re Kak Izan:

Alhamdulillah...mmg seronok dpt beri sesuatu hasil dari kerja tangan sendiri...

Amiin...Terima kasih kak Zan..

May 17, 2009 at 2:13 PM  

salam akak.. amboih lawa betoi la
cupcake akak tuh... teringin aku
nak tempah untuk majlis aku nanti..
kekek... kalau umah dekat.. dah lame
aku tempah...

memandangkan duk jauh ni.. macam mane
la agaknye nak tempah. kalau pos
laju... kompom depa tuh main campak
campak jer.. abis la deco cantik²

anyway... lawa template baru..
cantik giler~

May 18, 2009 at 6:52 PM  

re Azman@Kreuger:

Alhamdulillah...terima kasih atas pujian demi pujian.. :) Semuanya masih dlm tahap belajar..

Kat KL tu pun, ramai usahawan kek..Akak belajar ni pun, dari blog kawan2 blogger juga..

Terima kasih sbb suka kat langsir baru umah akak ni.. ;) aduuhh, cantik giler ehh?? hihihi..

May 18, 2009 at 7:18 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran