Anak-anakku..

Hai kawan-kawan.. Apa khabar semua? Semoga semuanya sihat, riang dan gembira di samping orang-orang tersayang..

Sekarang, Intan dah jarang2 meng update blog ni.. Emm, mesti ramai member2 kat luar sana dah bosan datang sini.. Takde cerita terbaru atau kek terbaru.. hehehe.. Malas betul nak update ni..

Kali ni Intan nak masukkan gambar Shahir yang sedang asyik makan nutella.. Sekali tgk, makkk ooii muka dia.. Hilang comel nya.. hehehe..













Masa nak snap gambar Shahir, Shafiq pulak sibuk menangis kuat2. Nak tau kenapa? Dia menangis sebab dia nak pegang camera. Dia nak ambil gambar Shahir.. Aduuuhh, macam lah kuat sgt tangan tu pegang camera.. Kalau jatuh, sape nak jawab nak ooii..

Alaaa, cedihnya tgk muka dia.. ciannyaaa!!!


5 comments:

ala cumeii nye..
ishh cam ada tangan je kt leher shafiq tu...tngan sapa lak tu intan..seram lak dh ni...hehhee

June 1, 2009 at 1:42 AM  

re Sis-Lin:

hihihi...cumei ke? naik pening kepala ada la bila tgk muka dia dah jadi camtu..baju2 semua kotor..

oohh, tangan tu kat leher Shahir la..bukan leher Shafiq..keh,keh,keh.. tu la, susah sgt nak ambik gambar dia,tetiba je tangan tu muncul..

June 1, 2009 at 10:48 AM  

bila tguk anak yg comel ni hati rasa sedih teringat anak2 yg tinggal di kampung..anak2 adalah pembakar semangatku..kerana mereka aku teruskan kehidupan yg serba sepi ini..

June 1, 2009 at 8:37 PM  

hamboih hakak... kekeke
hero aku awat habis mulut
makan choklat tuh... hahaha
qiut sungguh.... sekarang ni
dah tak montel la.. macam mane
nak cubit pipi tembam die?
dah besaq ek... hehehehe

aku dok tengok gambaq die dari
kecik sampai ke besaq kat blog
ni.. haha

ape ape pon.. semoga akak dan
famaly ceria selalu.. amin~

June 2, 2009 at 9:30 PM  

re Idalara :

Betul tu..anak2 lah yg selalu menjadi pembakar semangat.. Semoga kak Ida selalu tabah menghadapi ujian Allah..


re Kreuger@Azman :

Skrg ni, semuanya dia nak buat sendiri..makan pun nak sendiri tak mau di suap2 lagi.. Tu yg jadi camtu.. pastu tersengih kegembiraan bila tgk muka dan baju serta kawasan2 sekitarnya dah kotor dek perbuatannya..hehehe

Amiin...terima kasih Man.. Semoga Man pun selalu sihat dan ceria di samping org tersayang..ehem2..

June 2, 2009 at 9:46 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran