Bercuti Sekejab

Salam semua.. Apa khabar kawan2? Harap semuanya sihat di samping orang-orang tersayang.. Lama betul Intan tak mengupdate blog ni.. Ada je halangannya..

Intan cuma nak bagitau semua kawan2 yg singgah sini, buat masa ni Intan bercuti sekejab dari dunia blogging ni.. Insya Allah, satu hari nanti Intan akan aktif berblogging seperti dulu..

Tapi, kawan2 masih boleh tinggalkan sebarang pesanan kat 'shout mix' sebelah tu. Insya Allah, Intan akan baca dan reply..

Semoga bertemu lagi..


goodbye.jpg Good Bye image by pearlette21

4 comments:

fuh.. lame memang le lame.
so akak sekeluarga macam mane?
aku harap sihat lah eh. amin...

July 6, 2009 at 8:35 PM  

re Azman@Kreuger:

hehehe..memang lama kan.. Alhamdulillah, akak dan keluarga sihat walafiat..Anak2 pun semakin membesar..

Man pulak mcmmane? Semoga Man dan cik ehem2 selalu sihat dan bahagia selalu.. Jgn lupa hantar kad jemputan kat akak ya..

July 6, 2009 at 10:30 PM  

skrg ni ramai betul dh slow dr berblogging yek...

Intan maaf ye,hrtu x dpt nk dtg,nk bgtau intan segan,sbb hrtu lin dh booking tiket wayang awal2 hrtu,abg yg booking,dia lupa mlm tu kenduri uma intan...maaf yek...

cmne?dngr x ada kes kt sek jumaat lepas? mmg teruk betul perangai cikgu Rafi tu kan...

July 6, 2009 at 11:08 PM  

re sis Lin:

ya la Lin.. Tapi, Insya Allah, Intan akan aktif berblogging semula nanti..

Ohh, ya ke? Intan tunggu2 juga Lin..tapi lepas tu nak tanya asyik lupa je.. takpe la, lain kali kalau ada apa2, datang ehh..

kes apa Lin? Kak Eyna ada juga call Intan bgtau something..tapi, kes sama ke ni? Cikgu Rafi tu tak sesuai jadi cikgu disiplin.. ganti dgn org yg lebih berkelayakan patutnya..

July 9, 2009 at 8:38 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran