Award Dari Kak Siti & Kak Long

Alhamdulillah..walaupun Intan menyepi dalam dunia blog ni. Maksud Intan, tidak aktif seperti dulu.. Masih ada teman2 yang sudi memberikan award kepada blog Intan ni..

Dulu Intan banyak masa untuk bersantai2 dgn internet.. Boleh layan tenet lama2.. Tapi sekarang, tugas harian Intan semakin bertambah. Jadi, aktiviti untuk melayari internet agak terbatas. Kalau ada pun cuma utk masukkan sikit cerita terkini.. Cerita pun tak boleh nak panjang2.. Bila nak taip lebih sikit, adalah yang memekik panggil Intan.. Ermm..

Time nak jalan2 ke blog kawan2 pun dah kurang.. Kadang2 tu tak sempat langsung. Kalau ada pun tak dpt nak tinggalkan jejak.. Hanya teman2 tertentu yang bisa memahami.. (hehe, terkuar pulak perkataan bisa )

Terima kasih kepada Kak Siti dan Kak Long yang ingat kat Intan ni.. Dianugerahkan blog paling best walaupun sebenarnya tak best pun blog Intan ni. Tapi Intan terharu di atas sokongan akak2. Intan gabungkan sekali anugerah tu ya. Sebab anugerah tu sama.. Insya Allah, Intan akan cuba luangkan masa untuk kembali aktif dalam dunia blogging ni..


6 comments:

Salam,

Kak Intan, nnti tlg amik JJ card saya & ripae ye. Tlg pos ke rumah KKB. Thank a lot.

February 5, 2009 at 11:57 PM  

Re Rahimi:

W'salam.. Insya Allah, akan diuruskan. Maaf ya sebab lambat uruskan permintaan Rahimi&Rifae tu..

February 6, 2009 at 11:26 PM  

salam.. wah lama tak tinggal jejak kat sini...

tahniah dpt award2 tu.. semoga terus berblog..

February 6, 2009 at 11:34 PM  

re Kasawari:

W'salam..ermm, mmg dah lama tak nmpak Kasawari kat sini. Selalu nmpak kat umah Lin je..

Alhamdulillah, masih ada yg sudi memberikan award pada blog yg dah semakin bersawang...

Insya Allah, akan diteruskan walaupun tak seaktif org lain..

February 7, 2009 at 12:13 AM  

yeah... lemenye tak datang blog ni.
Rindu dengan tulisan akak...

ha ha ha... famaly macam mane akak?
sihat ker? So, bisness akak?
Harap-harap semakin maju kan...
Alhamdulillah... dalam tak sengaja
dari blogger kepada usahawan.

Respect la kat akak.

AzmanIshak.Com

February 10, 2009 at 10:07 AM  

akak pun dah lama tak ke blog Man. Tak kerap mcm dulu. T'jwb dan tugasan semakin bertambah skrg. Masa utk beronline semakin kurang..

Alhamdulillah, family akak sihat. Bisnes? hehe..malulah nak ckp. Baru nak berputik.

Terima kasih atas pujian. Insya Allah, akak akan buat sebaik mungkin.

February 10, 2009 at 11:15 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran