Alhamdulillah, sempat diselamatkan

Gempak je tajuk di atas kann..

Sebenarnya sd card yang rosak tempohari, isi kandungannya dah dikosongkan oleh hubby Intan. Intan baru dapat tahu yang gambar-gambar dalam sd card tu dia dah transferkan ke dalam laptopnya. Maknanya, gambar2 dalam tu sempat diselamatkan. Alhamdulillah...

Jom kita layan gambar2 masa majlis pertunangan adik ipar Intan minggu lepas..













Hadiah untuk setiap ahli keluarga pihak lelaki




























Hantaran untuk pihak lelaki














Pelamin yang dibina sendiri oleh adik ipar & biras Intan..

(pstt...lepas ni ina bolehlah bisnes pelamin)





































Pasangan yang diraikan
















Kek & cup cakes (hantaran dari pihak lelaki)


7 comments:

cantik lah hantaran tu intan..cc &cake pn not bad..

February 3, 2009 at 12:29 PM  

meriah yer..mcm dah kenduri kawen..seronok meriah2 ni..mesti penat juga kan nak arrange..

February 3, 2009 at 4:39 PM  

Ha... bertunang ni belum dapat lesen lagi tau. Pegang tangan pun HARAM. So, tahniah & hati2 menjaga syariat Islam.
View Profile: Rantong

February 4, 2009 at 3:25 PM  

lawalah hantaran2 nye. adik dan adik ipar pun sama cantik sama padan je..

February 4, 2009 at 5:20 PM  

re Kak Siti:

Adik ipar saya tu kreatif orgnya..Adik-beradik hubby termasuk hubby punya hantaran semua dia yg gubah..Sampai time dia pun dia gubah sendiri..

cc & cake tu not bad? bukan saya yg buat pun.. saya cuma jadi tukang ngap aje..hehehe



re Tihara:

Memamg meriah majlis malam tu.. Ala2 kenduri kawen. Ramai juga yang sound " Baik nikah terus!"..

Penatnya jangan cerita la.. Tunggu aje bulan Disember nanti...


re Rantong:

Haa.. Tepat sekali..

Tetapi kadang-kala manusia ni alpa.. Baru bertunang sudah dianggap mendapat lesen penuh. Berjalan berpimpin tangan, berpeluk2an, bersalam-salaman..

Semoga adik2, adik ipar serta anak2 saya tak tergolong dlm golongan spt itu. Harap2 semoga seluruh umat Islam yg lain juga tidak tergolong dlm golongan itu..


re Shida:

Terima kasih..Nanti saya akan sampaikan kepada adik ipar saya tu.. Hantaran tu dia gubah sendiri..

February 5, 2009 at 7:42 AM  

wah meriah nye majlis tunang dia..cam knduri kawin la..selamat bertunang ye...

February 6, 2009 at 10:37 PM  

re Lin:

Memang meriah ala2 majlis kenduri kawen.. hehe..ucapkan selamat bertunang tu kat sape?bunyinya mcm utk tuan umah je..haha

Insya Allah, Intan akan sampaikan..

February 7, 2009 at 7:16 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran