Kek Coklat Moist

Lama betul Intan tak update blog. Angin malas dah datang menyerang.. Kalau angin ni dah datang, memang susah nak cakap lagi.. Apa cerita yang boleh dikongsi pun akhirnya berkubur begitu saje.

Maaf ya teman2 sebab Intan juga dah lama ta
k jalan2 ke blog teman2. Teman2 blogger pun dah boring datang sini. Maklumlah, takde xtvt menarik pun berlaku kat blog ni.. Tak hapdet2 pun..

Malam ni, Intan nak masukkan gambar kek yang Intan b
uat utk jiran emak Intan. Kek ini adalah merupakan hadiah untuk anak jiran emak Intan tu. Majlis sambut menantu diadakan pada hari Sabtu lepas (21hb Mac 2009). Majlisnya sederhana aje tapi tetap meriah. Sebab mereka ni orang Singapore. So, majlis kat JB ni dibuat ringkas aje khas untuk jiran2 di sekitar rumahnya.. Sibuk dengan anak2, akhirnya lupa nak snap gambar pengantin..


Takpelah, layan ajelah gambar kek yang Intan buat dalam keadaan malas dan takde idea.. Tak taulah, apasal angin malas ni datang menyerang bukan setakat malas update blog, tapi juga malas nak deco kek.. Ermm, harap2 angin ni cepat la keluar dari badan Intan ni.. Amiin..


6 comments:

ermm angin malas dah datang kena paksa tiupan rajin menyiup.. he he...

wah ada kek org kawin ler.. rajinnya intan ni eh..

salam utk suami dan juga anak2..

March 24, 2009 at 8:21 AM  

ermmm malas ape nye tu Intan...itu dh kira rajin la tu,klu malas terus x de kek intan...
pstt mesti sedap kan tu...
bila2 nnti leh la order dgn intan yer...

March 24, 2009 at 8:25 AM  

re Kasawari:

Bilalah angin rajin nak datang meniup pulak.. Entahlah..

hehehe..la, kata kite rajin pulak.. Ni kek org malas buat. Kalau org rajin buat kek, lain..seri kek tu lain..

Insya Allah, saya akan sampaikan..



re Sis-Lin:

Tgh malas la tu Lin. Tapi terpaksa juga buat atas kehendak emak. Jiran emak tu baik hati dan emak Intan byk terhutang budi dgn dia. Ermm, so terpaksa jugalah buat dlm keadaan malas.

Insya Allah..tapi kalau skrg tokleh sbb angin malas lom hilang.. keh3..

March 24, 2009 at 10:32 AM  

wow lawa betoi la akak deco kek
kawin ni... kalau akak ni duk sebelah
umah saya... kompom la akak ni org
yang saya carik untuk buat kek
kawin saya nanti... hehehe...

cantik.. series cantik.

March 24, 2009 at 9:07 PM  

This comment has been removed by a blog administrator.

March 26, 2009 at 1:30 AM  

re Azman@Kreuger:

Alhamdulillah..terima kasih atas pujian Man tu. Tapi pujian tu macam belum layak diterima lagi...

Terima kasih atas sokongan Man yg tak putus2 utk akak..

March 26, 2009 at 1:39 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran