Makan Malam Di Rumah Lin

Petang Ahad lepas, Intan dpt sms dari Lin.. Lin ajak datang ke rumah dia malam tu sebab ada beberapa orang blogger nak berkumpul kat rumah dia.

Ermm, memandangkan Intan&family takde apa2 plan malam tu..so, kami pun pergi ke rumah Lin malam tu. Mula2 hubby Intan ajak naik kereta.. Tapi, buat apa membazirkan minyak kereta. Sebab cuma bbrp langkah je dah boleh sampai rumah Lin..



Masa kami sampai tu, Kasawari&Linda dah pun sampai. Shai pulak mmg dah di rumah Lin sejak semalamnya.. Sampai2 je, dah dijemput makan. Macam2 lauk ada. Rajin betul Lin. Dengar cerita, penyediaan lauk-pauk tu dibantu oleh Shai.. Ermm, memang sedap..

Nak bercerita panjang memang tak senang sebab anak2 Intan tak pandai duduk diam kat umah Lin tu. Macam2 diorang buat. Lompat la..jerit la..gaduh la.. Pendek kata, diorang buat macam rumah sendiri..

Ikutkan hati nak balik awal sikit sebab risau tengok anak2 Intan yg tak pandai duduk diam. Tapi terpaksa sabar sikit sebab nak jumpa Retna. Retna on the way nak ke rumah Lin..

Mesti Lin pening tengok gelagat anak2 Intan. Mintak maaf banyak2 ya Lin. Sebab tu lah, Intan ni jarang berjalan ke rumah orang. Lebih baik lepak kat umah sendiri je. Nak tonggang terbalik pun, rumah sendiri je.. hehehe..


Apapun, terima kasih banyak2 kat Lin&suami sebab menjemput kami makan malam kat sana.. Harap2 tak serik dengan kedatangan Intan sekeluarga ya..


8 comments:

Salam Intan..apa la nk di serik nye Intan..bdk2 bru nk mmbesar,mmg le mcm2 ragam d btnye,Lin dh biase dh...terima kasih Intan sudi meramaikan lg mlm tu,maaf la klu lauk x seberapa je yg dpt di sediakan....

March 10, 2009 at 12:14 PM  

Alamak kak Intan... Siyes x tau malam tu Lin jemput kasawari n kak intan dinner kat umah dier..
Igtkan Lin family ngan shai je sbb tu TERbalik lambat ke umah Lin..

Alahaaiiii sowi sangat2 ye..
Aniwei thanks sbb sudi tgu n jumpa kita.. suker la tgh shahir nya mata... ehhehe

March 10, 2009 at 6:45 PM  

re Sis-Lin:

W'salam.. Sama-sama Lin.. :)


re Ako:

No problem Ako..Kecik punya hal. Ala, umah akak dgn umah Lin pun bknnya jauh sgt. Cuma malu dgn Lin&hubby nya sbb anak2 akak ni lasak2 belaka..

Sama2..Lain kali, sudi2kan lah diri singgah umah akak ya..

March 11, 2009 at 9:05 PM  

salam..lama tak ke mari..thanks for the birthday wishes...uikss besnya berkumpul....

March 14, 2009 at 12:55 PM  

re Arsaili:

W'salam.. Ya, lama tak nampak Arsaili. Sama-sama.. Ermm, mmg seronok berkumpul tu..

March 15, 2009 at 10:50 AM  

best kan dpt jumpa ramai.. terima kasih gak pada lin yg susah payah jemput kita semua ya .. semoga murah rezki dia..

March 15, 2009 at 11:52 PM  

re Kasawari:

best mmg best. Tapi yg tak bestnya, anak2 Intan tak pandai duduk diam walaupun kat umah org. Tak kira umah sape..

Semoga bertambah rezeki Lin & suami. Amiin..

March 18, 2009 at 1:15 PM  

Terima kasih semua...moga2 doa d makbulkan,Amin...susah senang kita kongsi bersama2 yer...

March 26, 2009 at 9:05 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran