1st Order

Alhamdulillah, cup cake yang selalu Intan buat suka2 utk anak2 makan..akhirnya ada yang order. Sebenarnya dah lama juga cerita pasal cup cake 1st order ni. Masa cuti sekolah hari tu. Tapi baru hari ni sempat nak masukkan kat sini..


Bukanlah niat nak berbangga, tapi sekadar nak coretkan kat sini sebagai diary kenangan Intan sendiri. Rupanya pun bukanlah cantik macam org lain punya. Tapi sekurang2nya Intan rasa gembira sebab ada org yg sudi menempah kat Intan buat santapan anak2 dan suaminya.

Harap2 mereka berpuas hati dengan rasa serta deco cup cake tu. Orang yang menempah tu adalah sepupu Mr. hubby yang nak bawak balik ke Kuala Lumpur untuk anak2 dan suaminya.

Terima kasih Kak Munah sebab memberikan Intan semangat untuk terus membuat kek serta mendeco..



14 comments:

woww..cantik la intan..teruskan minat dan usaha ye..gabungan ini mesti membuahkan hasil

January 9, 2009 at 8:41 AM  

re Kak Siti:

terima kasih byk2 kak atas kata2 semangat tu.. Insya Allah, akan saya gabungkan antara minat dan usaha..

Amin..

January 9, 2009 at 8:56 AM  

tahniah k.intan! dh cantik dh tuh! kita rasa epi erk bila dapat bg org makan hasil kita! kan k.intan kan! :)

January 9, 2009 at 5:14 PM  

re Hana:

Terima kasih Hana. Tapi belum cantik mcm org lain punya la..

Betul tu Hana. Lagi rasa epi bila org tu mkn dpn mata kita..pastu nak lagi dan nak lagi..

January 10, 2009 at 5:30 PM  

kak intan, rindu ngan kak intan lama tak sembang kan...sedapnye cup cake tu...dah jadik businesswoman lak kak intan ehh..tahniah2, leh la tempah klo nak ...

January 10, 2009 at 7:38 PM  

intan..

waaa..teruskan usaha, semoga suksess selalu...

January 10, 2009 at 11:07 PM  

first time singgah...
nampak best nih :)

January 12, 2009 at 11:41 AM  

re Aleeya:

ya lah..akak pun rasa rindu gak..tu yg jengah umah Aleeya..

Belum jadi bisnes woman lagi..Baru nak kenal dgn dunia bisnes je..

Insya Allah..boleh..


re Kak Izan:

Terima kasih kak Zan..Amin..


re Shima Batu:

Alhamdulillah, lepas ni boleh singgah selalu ya..

Belum rasa tokleh kata best..Kena rasa dulu.. ;)

January 13, 2009 at 7:40 AM  

Kak intan, comel-comel la cupcake tu. Pasni leh serius bisnes cupcake ni :)

January 13, 2009 at 8:47 AM  

re Lia@LovelyCakes:

ya ke comel2? rasanya mcm kurang comel je..

Apa pun, akak akan terus cuba utk dptkan cc yg lebih comel..Insya Allah..Thanks Lia..

January 14, 2009 at 8:21 AM  

Hiasan menarik... dan tentunya rasanya memang sedap.. tak gitu Intan.

January 14, 2009 at 5:35 PM  

re Toknabe:

Terima kasih..kalau nk tau sedap atau tak,kenalah rasa dulu..

January 17, 2009 at 11:43 AM  

wah... tahniah ar akak.
nanti kenduri saya, bleh la saya
nak tempah kat akak ek???

tapi nak akak hantar sendiri
kat umah saya... miahahaha... bleh?
nanti saya bg alamat.

alah akak duk johor.. nak keumah saya
bleh ikut muadzam shah... maksud saya
kenduri sebelah lelaki la...

kalau sebelah pompuan, mungkin
jauh untuk akak :D kalau akak
tak keberatan ar kan...

*saje nak test.. tapi berkenan
nak rase cupkek akak tuh :p~


Kreuger®

January 18, 2009 at 1:13 PM  

re Azman@Kreuger:

Terima kasih atas pujian..Tapi akak belum hebat mcm org lain.

Insya Allah,kalau ada rezeki Man..dptlah Man rasa cup cake buatan akak..hehe..

Bila nak langsung tu?

January 21, 2009 at 7:43 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran