Saufi dah bergelar pelajar Sekolah Kebangsaan. Memang pening juga kepala Intan ni melayan kerenah dia. Layan ajelah selagi termampu.. Nasib baik dia dah ada ramai kawan kat sekolah tu sebab sebelum ni dia memang bersekolah pra sekolah di sekolah yang sama. Jadi, ramailah kawan2 yang memang dia dah kenal.

Maaflah sebab tak banyak gambar yg dapat diambil memandangkan sibuk dgn 2 orang anak lagi. Shafiq (anak kedua) jatuh pulak di jalan raya sewaktu sibuk berlari2 di kawasan sekolah. Lagilah haru dibuatnya. Benjol besar kat dahi kanan dia.. Pening..pening..

Tak dapat Intan nak cerita panjang sebab banyak lagi keje yg belum settle. Nanti kalau ada masa panjang, Intan akan lama2 kat blog.. Blog walking.. Maaf ya sebab dah lama Intan tak jenjalan ke blog kawan2.. Harap dapat dimaafkan..

9 comments:

biase le intan,lin dulu pun sama gak tu,kelam kabut,hura hara d btnye...tp masa cepat berlalu,lihat lah dunia...ank2 lin dh besar dh semua..cam mimpi je kan...cepat ank2 membesar kan intan...

January 6, 2009 at 9:59 PM  

wah... alhamdulillah... dah skolah dah die ek akak.... semoga die menjadi insan yang cemerlang untk
bangsa, agama dan negara die.
Amin...

lame sungguh tak dengar berita akak.
saya harap akak sikat. Saya paham
akak sebok.. biaser la kalau
menjadi sorang ibu ni... memang tugas
bebanan yang nak dipikul tuh cukup
banyak dan berat.

semoga akak tabah menempuh
hari-hari yang mendatang... kim
salam untuk seluruh famaly akak.
ok...

Bye~

Kreuger®

January 6, 2009 at 10:18 PM  

re Lin:

Betul kan Lin..cepat betul masa berlalu.. Sekejap je anak2 dah membesar. Cuma ibu yg mnjadi surirumah sepenuh masa yang memahami antara satu sama lain..


re Azman@Kreuger:

Terima kasih atas doa Man.. Amin..

Terima kasih juga kerana memahami tugas akak yg berat ni. T'jawab besar sebenarnya..Tapi susah nak diluahkan melalui kata2..

Insya Allah, akan akak sampaikan salam Man tu..

Terima kasih Kreuger

January 6, 2009 at 10:58 PM  

intan..sabo j la yer..mmg anak2 camtu..hehe. anak akak yg bongsu pon naik darjah satu this yr..mmg bz gak..hehee

January 7, 2009 at 12:26 PM  

re Kak Jun:

sbb bersabar la sy masih bertahan..hehe..

Mcm2 kerenah budak zaman skrg ni. Lagi2 kat Johor ni, bila darjah 1 sekolah rendah..sebelah ptg pula darjah 1 sekolah Agama.. Bila nak ke sekolah Agama tu, mcm2 la kerenah diorg..

January 8, 2009 at 8:25 AM  

Penuh kesopanan dan kehenseman. hehe. Suka tengok gelagat anak-anak ni pergi sekolah.. macam-macam gaya.

Tengok je gambar ni..teringat terus zaman sekolah rendah dulu.. terasa begitu cepat masa berlalu.

January 9, 2009 at 3:10 AM  

re Rashid:

hehe..suka tu mmg suka tgk gelagat anak2 yg baru melangkah ke darjah 1. Tapi kadang2 tu pening kepala juga. Kalau yg ada anak kembar tu, cmne la ekk..msti lagi pening..

Memang cepat betul zaman berlalu. Dulu time kite pegi sekolah.Jumpa kawan2..Takut kat cikgu.. Sekarang zaman anak2 pulak pergi sekolah melalui pengalaman yg sama..

January 9, 2009 at 6:25 AM  

Salam Intan... lama betul saya bercuti ni...kena pulak internet down je memanjang. Wah.. anak dah naik skolah ye..sama ler dengan afiq anak saya tu, tahun ni baru masuk tahun 1.Macam2 tapi okeylah sbb tahun lepas dah di prasekolah di sekolah yg sama.

January 14, 2009 at 5:34 PM  

re Toknabe:

Salam Toknabe..patutlah dah lama tak nmpak toknabe..

Ya kan, mereka kan sama umur. Tapi saufi ni nmpak budak2 sekolah tadika lagi.Asyik ingat nak main aje. Dia terlupa yg dia semakin dewasa..Tak mcm afiq, nmpak lebih matang. Salam buat Kak Ros..

January 17, 2009 at 11:45 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran