Anakku Sedang Belajar...

Inilah gelagat anak keduaku Muhammad Shafiq Haikal yang sekarang ini sedang belajar macam2. Memandangkan umurnya akan masuk 2 tahun, memang dia sentiasa ingin tahu dan kami pun sering mengajar dia macam2 hal. Walaupun dia belum pandai bercakap tapi kami tidak putus asa mengajar dia bercakap, berdoa dan menyanyi. Video ini adalah gelagat dia belajar menyanyi lagu kebangsaan negara kita "NEGARAKU'.




2 comments:

salam..biasalah..sibuk memanjang...sentiasa mencari masa..my nephew 2 thn lebih penat nak melayan..setiap persoalan kena explain...sebab apa and why dia tak abis2...kekadang tatau nak jawab apa...bila bacakan dia buku cerita...satu page jer jenuh nak jawab soalan dia..ahaks...

March 23, 2008 at 4:22 PM  

Biasalah tu arsaili. Lagi2 budak zaman skrg ni. Mcm2 benda baru ada, semua tu diorg nk tau. Nnti kalau arsaili dah ada anak sendiri...kenalah sentiasa bersedia dgn jawapan2..

March 24, 2008 at 9:15 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran