GIFT DARI KELAT YANG DAH DITERIMA

Thanks Kelat. Gift dari Kelat telah selamat Intan terima pada hari Rabu lepas (12 Mac). Seperti yang dijanjikan, Intan telah menggayakan Shahir dengan baju pemberian Kelat. Macam2 posing yang dia buat. Tapi, Intan cuma paparkan mane2 yang rasanya cantik sikit berbanding dengan lain2. Bukannya mudah nak suruh baby posing. Makan masa juga nak tunggu mood baby siap untuk berposing.

Kononnya lepas tu nak ambik gambar Shahir dengan abang-abangnya. Tapi, tak kena waktu pulak sebab sorang tidur, sorang lagi tengah meragam.. Thanks again Kelat..


















Inilah hasilnya..Sorry Kelat, sebab Intan tak pro dalam bab ambik gambar dan bab menyusun gambar dalam blog. Harap Kelat gembira tengok Shahir bergaya dengan baju hadiah dari Kelat. "Tengkiu cik Kelat"...

video

2 comments:

waaaaa... comei nye diaaaa... sib baek muat2 jerk baju tuh... hikhikhik... hmmm... so nice... jelas btoi mata dia... thanks intan... jadi ler, dpt nengok dari jauh... nak pegang, nak dokong, nak ciommm... tgn kelat x sampe... had keybod je la... ngeeeeeee... cepat2 besau yek, shahir...

pssst... bgaya sungguh dia yek... ngeh ngeh ngeh...

March 15, 2008 at 7:45 PM  

:: salam... moga shahir menjadi anak yang baik... comelnya dia... gabungan umi dan abuyanya...

March 16, 2008 at 5:56 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran