Edisi Terbaru Majalah Terkini






Edisi terbaru Family & Friends serta majalah penuh sensasi, VAGUE kali ini menyorot kisah bayi dari Taman Bukit Indah, Johor ini yang bertungkus lumus berusaha melatih diri untuk memberikan senyuman walaupun masih belum sampai ke tahap profesional, namun masih boleh dibanggakan kerana senyumannya mempunyai nilai komersial yang tinggi (walaupun belum tumbuh gigi lagi). Cayalah Shahir...



4 comments:

uiks.. nape kat ipoh tadek pong jumpe magazine nih... nak beli... nak beliiiiiii... stok limited ke intan??? hehehe... kalo cemtu... kelat copy n paste je ek...

April 1, 2008 at 9:37 AM  

re kelat:

ler..rugilah camtu. agaknya magazine ni laris kat ipoh kot..dah kehabisan stok ler tu. Takpelah kelat, copy n paste je lah..hehehe

April 1, 2008 at 2:17 PM  

Salam Intan..

wah baby shahir masuk magazine ni.. he he.. cutenya and bulat matanya...

p/s: Intan... naper cbox tak keluar.. ??

April 2, 2008 at 10:01 AM  

salam kasawari..

tu ler..hari tu lupa nak bgtau yg baby shahir masuk magazine..

cbox dah buang sbb dah guna oggix pulak..

April 2, 2008 at 10:42 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran