Happy Birthday To Me

Happy Birthday to me..happy birthday to me..happy birthday to me..happy birthday to me....

Mula2 tu rasa macam malas nak kecoh2 kat sini, tapi dah terlanjur ramai yg tau..so, keluarkan cerita pasal birthday tuan punya blog ni.. hihihi..

Pada tarikh yg sama (28hb April), 33 tahun yang lalu, lahirlah seorang puteri.. Dan puteri itu sekarang menjadi tuan punya blog ni..

Ok lah, sebenarnya nak gantung beberapa kad yang Intan dapat dari teman2 di luar sana.. Ada yang beri email, ada yang bagi ecard, ada yang telefon, ada juga yang sms..ek eh, ada juga yang nak beri kejutan.. Semua itu adalah teman2 yang Intan kenal hanya di dunia internet.. Tak taulah, macam mana mereka semua boleh tau tentang tarikh keramat bagi diri Intan ni.. Terima kasih tak terhingga untuk semuanya.. Terima kasih kerna mendoakan diri Intan ni..

Kad dari Kak Long;

1.gif

Terima kasih Kak Long..


Dan beberapa lagi ecard yang Intan dapat dari teman2 internet..Terima kasih di atas semuanya..




  • Birthday Cupcake from Mariena R to Intan EddieMariena R
  • Birthday Cake from Enrique_ E to Intan EddieEnrique_ E




    • Birthday Graphic #25Birthday Graphic #11


    • MyHotComments.com
Semoga amalan akan bertambah setanding dengan usia yang semakin tua.. Amiin..


7 comments:

tuan rumah sambut hari jadi hari ni ye. SELAMAT HARI LAHIR buat tuan rumah. Moga ceria dan bertambah rezeki dan panjang umur.

hah.. kalau budak2 buat kek ben 10, intan pulak ni buat kek apa?

April 28, 2009 at 4:50 PM  

re Toknabe:

Terima kasih Toknabe..

Emmm, utk anak2 kek Ben10.. utk ibu anak@pembuat kek, tak nak lah buat kek.. Tak best la buat kek utk besday sendiri..tak surprise.. :D

April 28, 2009 at 5:21 PM  

selamat hr jd..selamat hr jd...selamat hr jd intan...selamat hr jd...
semuga kekal bhgia bt selamanye....amin

April 28, 2009 at 9:19 PM  

Allah selamat kan kamu...
Allah selamat kan kamu...
Allah selamat kan Akak intan & Famaly
Allah selamat kan kamu...

ye tepuk tepuk... ha tiup lilin
tuh... yehaa...

*tahniah akak.. selamat panjang
umur, murah rezeki, dikurniakan
keluarga yang bahagia. Amin~

April 28, 2009 at 11:57 PM  

re Sis-Lin:

Amiin.. Terima kasih Lin..



re Kreuger:

Alahai..terharu akak bila adik Man nyanyikan lagu "Allah selamatkan kamu" ni..

Amiin.. Terima kasih Man..

Semoga Man juga akan dikurniakan keluarga yang bahagia. Amiin..

April 29, 2009 at 12:02 AM  

Salam Intan, happy belated birthday..moga semakin cantik, rajin dan semakin disayangi suami...serta selamat Hari Ibu jugak eh..

May 10, 2009 at 6:35 PM  

re Kak Ummi:

W'salam kak Ummi.. Amiin..terima kasih banyak2.. hihihi, sukanya ada org doakan moga semakin cantik.. :D hihihi

May 10, 2009 at 7:29 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran