Surprise !!!

Hihihi..gempak je tajuk kat atas tu.. Tapi, memang betul pun..ada surprise utk Intan sempena birthday Intan yang lepas.. Siang hari tu, hubby keje..So, malam masa dia balik keje barulah sempat pegi makan2 kat luar.. Tak pergi jauh pun, cuma ke Jusco Bukit Indah je. Lagipun jam dah pukul 9.30 malam.. Terus tuju ke tempat yang dia janjikan.. Kenny Rogers Roasters. Tapi, yang sedihnya banyak makanan dah habis.. Jadi, cuma dapat separuh daripada apa yang kami inginkan.. Takpelah, janji niat murni hubby terlaksana juga..






















Itup
un kami makan tak habis, sebab anak kedua Intan (Shafiq) demam panas.. Panasnya naik mendadak.. Jadi, makanan tu semua kami tapau je.. Makan kat rumah..











Ok, suprisenya ial
ah rupa2nya hubby ada belikan Intan something. Ingatkan dah takde hadiah lagi. Maklumlah, umur semakin meningkat...hadiah dah tak penting lagi.. Bagi setengah orang, memang la benda2 ni takdelah apa sgt. Tapi bagi Intan, barang2 pemberian hubby ni terlalu bererti utk Intan.. Menaikkan lagi semangat Intan nak buat kek.. Insya Allah..



Sebenarnya malam t
u, sepatutnya ada 2 surprise..hihihi.. Tapi, disebabkan surprise yang kedua tu datang time kitorang kat Jusco..jadi, surprise yang kedua tu Intan dapat pagi esoknya.. Sebelum pukul 7.00 pagi dah dapat surprise kedua ni..












Nak tau apa dia? Alhamdulillah, walaupun Intan tak buat kek utk besday sendiri..Tapi, still dapat cup cake pemberian dari Kak Long.. Terima kasih banyak Kak Long atas ingatan ikhlas Kak Long tu.. Sayang nak makan.. Cup cake tu adalah hasil kerja tangan Kak Eyna..
Sedap..


8 comments:

hehehe...nnti kan surprise dr Lin plak yek....tngguuuuu

April 30, 2009 at 7:15 PM  

re Sis-Lin:

alaa Lin ni.. ni yg Intan malas nak kecoh2.. Janganlah membalas pulak.. Intan tak minta balasan..

April 30, 2009 at 9:38 PM  

hamboih.... dah pandai berposing
le hero aku nih.. hehehe...

tapi still comei ar. geram betoi.
kekeke... tak sabo nak timang
anak sendiri, ahaks~

Selamat panjang umur dan murah rezeki
untuk akak sekeluarga. amin~

May 1, 2009 at 12:37 AM  

re Azman@Kreuger:

hihihi..anak2 zaman skrg..kecik2 dah pandai berposing..

Tapi tak secomel masa baby..Masa baby, lagi tembam..skrg dah kurus..Amboi! tak sabo nak timang anak sendiri? Cepatkanlah majlis tu..hihihi..

Amiin.. Terima kasih Man..

May 1, 2009 at 6:58 PM  

Salam.
Elok juga ye kalau pada hari menyambut Hari Kelahiran tu, berikan hadiah yang berharga kepada ibu kita ye, sebab pada hari kelahiran tu dialah yang paling tersiksa.
Apa pandangan anda.

May 2, 2009 at 2:59 PM  

re Leenoh:

Salam..

Betul tu..idea yang bagus.. Selalu juga terfikir nak buat macam tu.. Tapi, sampai sekarang masih belum laksanakan hajat di hati.. Insya Allah, tahun depan nak praktikkan.. Terima kasih Leenoh..

May 2, 2009 at 3:19 PM  

Salam,
Walaupun terlewat sikit, tapi tetap nak wish jugak!
Semoga panjang umur dlm beriman dan diurahkan rezeki...

May 7, 2009 at 4:47 PM  

re Mawar Merah:

W'salam..

Amiin..Terima kasih atas ucapan dan doa.. salam kenal..

May 8, 2009 at 11:47 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran