Award Dari Teman-Teman

Maaflah, sejak dua menjak ni Intan jarang online sebab sibuk melayan anak2 yang tak sihat.. Kesemua anak2 Intan tak sihat. Mereka diserang demam, batuk & selsema. Bila anak2 kecik ni sakit, mereka mmg memerlukan perhatian penuh dari kita.. Jadi, mmg Intan takde masa langsung dengan internet ni. Hari ni, baru berkesempatan sekejap mengadap pc..

Dah berapa lama award ni patutnya Intan ambik. Tapi masa betul2 tak mengizinkan.. Baru hari ni sempat ambik dan gantung kat umah Intan ni.. Terima kasih buat teman2 yang mengingati Intan dan menganugerahkan award buat Intan..


Ni award dari akak..


Info about this award

Let me spread the lurv...

This award is for those bloggers who are nice people. Good blog friends and those who inspire good feeling and inspiration also for those who are a positive influence on our blog world.

Once you've been awarded please pass it on to others who you feel are deserving of this award


Award dari Kak Izan




Ni pula dari Azza...Thanks Azza..


[bbl.jpg]


Terima kasih atas ingatan teman-teman seperjuangan.. Semoga ikatan ukhwah antara kita akan terus berpanjangan dan berkekalan..

Selamat Hari Kemrdekaan dan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak buat semua..

3 comments:

Marhaban ya Ramadhan, bulan dimana nafas kita menjadi tasbih, tidur kita menjadi ibadah, amal kita diterima dan do'a kita di ijabah, Sebelum cahaya syurga padam, Sebelum hidup berakhir, Sebelum pintu tobat tertutup, Sebelum Ramadhan datang, saya mohon maaf zahir dan batin.... Taqqobalahu Minna Waminkum, Taqoballahu Ya Karim, Marhaban Ya Ramadhan Allaahumma baariklanaa fi Sya'ban wa ballighnaaRamadhan

September 1, 2008 at 2:49 AM  

Assalamualaikum Kak Intan.
Wah... banyaknye laa anugerah yang digondol ek...

Bile raye taun ni buat kueh ape yang special kat umah Kak Intan? Nanti bleh la post-post kat saya kat KL ni... kekeke.. bile lagi nak merase kuih muih kak intan yang sedap-sedap tuh... asyik tengok kat blog jer... teringin jugak merasa sempena Hari Raya nanti... kekeke ~gurau jer kak.

Ape-ape pon Selamat Menyambut Ramadan Al Mubarakh.

Kreuger®

September 1, 2008 at 8:41 PM  

re Kasawari@Azman :

Sama-sama..Mohon Maaf Zahir Batin..


re Azman@Kreuger:

ya lah, sekali dtg anugerah..berderet2..

Nak rasa kuih raya akak?ermm, dtglah beraya ke rumah nanti. Oh ya, 1st raya Insya Allah akak di Ampang..

September 3, 2008 at 8:53 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran