Berhari Raya ke rumah Kasawari

Masih lagi dalam mood raya.. Semalam (Ahad,19hb Oktober 2008), Intan bersama suami dan anak2 menunaikan janji untuk berhari raya ke rumah rakan blogger tersohor Johor (Kasawari)..

Kami tiba depan rumah Kasawari dalam pukul 3 petang. Waktu kami tiba, Toknabe & family pun baru tiba juga. Mereka baru keluar kereta.. Tak sangka, janji utk sama2 serang rumah Kasawari tertunai juga walaupun kami tak berjanji waktunya. Cuma berjanji harinya sahaja. hehe..

Ketibaan kami disambut mesra oleh Kasawari dan Linda. Hidangan juga sudah tersiap di meja..

Jom kita layan gambar2 yang di candid serta yang tak di candid di rumah Kasawari..






































Terima kasih Kasawari dan Linda kerana menerima kedatangan kami dengan cukup mesra.. Jika ada masa yang mengizinkan, kami akan datang berkunjung ke Bandar Putra lagi.. Insya Allah..

8 comments:

salam...fuyooooooooo rumah baru ...cantik..sy ni tatau bila nak tukar template..so busy la sekrang...stress pun ada..ahahaha...bila lagi nak bertandang ke perth....ke kulai dah..ahahaha

October 20, 2008 at 7:58 PM  

Assalamualaikum Kak Intan...
wah masih ber-mood raya nampaknye.
Seronok ar akan dan famaly ek.

Kreuger semenjak 2 menjak ni tak berapa nak sihat ler... almaklum ler, cuace kat kl ni tak berapa nak bagus... kejap panas & kejap hujan... so kalau dah hujan, kene plak time kreuger jalan kaki balik umah~ sure laa badan ni mule rase macam nak demam... tapi skang still maintain. justt kene flue jer..

harap akak dengan famaly sihat walafiat ek~

Kreuger®

October 20, 2008 at 8:50 PM  

salam Intan, seronok jumpa si Kasawari ni,burung yang banyak mulut..hehehe. Dulu dia pernah sampai rumah saya dulu, baru sekarang saya berkesempatan membalas kunjungannya.

InsyaAllah nanti boleh ler saya ke rumah Intan pulak.

October 20, 2008 at 10:45 PM  

wah bestnye beraya tu...

October 21, 2008 at 12:12 PM  

Salam Intan.... mesti Intan masak sedap ni kan..tengok tu..Tok Nabe kekenyangan makan, sampai terlentuk-lentuk ambik gambar tu...

October 21, 2008 at 4:37 PM  

re Arsaili:

hehe,teringin juga nak tgk langsir baru kat blog ni..tu yg tukar tuu..

Insya Allah, jika ada rezeki lebih..akan sampai ke bumi perth..Tapi, kalau Arsaili sponsor,bila2 masa pun boleh sampai..



re Azman@Kreuger:

Masih dlm mood raya..Open house hebat di saat2 akhir Syawal ni..

Jaga kesihatan diri baik2..Sediakan payung sebelum hujan.Tak payah malu membawa payung. Semua tu utk kesihatan diri.


re Toknabe:

Salam toknabe.. Kasawari pun dah pernah sampai umah saya..dah 2 kali dia sampai..hehe. Tu yg saya menunaikan janji utk membuat kunjungan balas ke rumah dia merangkap pergi berhari raya..

Bila2 masa dtglah ke rumah saya. Asalkan diberitahu dahulu..takut takde orang di rumah..



re Lin:

hehe, mmg Lin. meriah dan riuh-rendah..


re Mdm, Zend:

Salam Mdm.. Linda yang masak sedap..tu yg toknabe sampai terlentuk-lentuk..hehe..jgn marah eh toknabe..

October 21, 2008 at 5:25 PM  

Kasawari ade ajak gak saya join aritu, tp saya x sempat sbb menunggu kunjungn saudara mara dan kawan2...kebetulan ade buat masak2 aritu, x sempt2 nak beraya lagi ni, weekend ni lah kesempatan last nak beraya..hehe

October 22, 2008 at 9:22 AM  

re Linn:

Kasawari pun ada ajak kami ke rumah Linn ptg tu. Tapi kami pulak ada program lain..So, tak dptlah joint mereka ke rumah Linn..Takpelah,nnti akak ke rumah baru Linn aje la..Boleh kann?

October 22, 2008 at 11:36 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran