Ikon Senyuman Upin & Ipin

Lama rasanya Intan takde entry.. Kalau ada pun, tak habis2 cerita raya..
@kakros01

Kali ni, Intan nak tunjuk ikon senyuman yang baru Intan install. Bukan apa..sebab anak2 Intan ni minat bebeno dgn Upin & Ipin.. Tak boring2 tengok cerita Upin & Ipin tu. Jadi, Intan pun masukkan ikon senyuman ni biar diorg tak boring2 tengok blog Intan ni..
@upin01@ipin01

Syok pulak rasanya guna ikon senyuman Upin & Ipin ni.. Bukan anak2 Intan aje yg suka, Intan pun suka juga.. Comel la Upin & Ipin ni..

Terima kasih kepada yang mencipta ikon senyuman ni. Hakmilik sepenuhnya ikon ini ialah Upin&Ipin. Terima kasih kepada Blogmenjerit dan Topotato.

Anak kedua Intan yang sedang tengok Intan menaip ni, suka sgt tengok muka2 kartun kegemaran dia ada kat blog Intan ni..


@mail01
@ehsan02

Semoga berjumpa di lain entry pulak..betul,betul,betul..
@upin02@ipin01


@kakros02

7 comments:

ala cute nye si comel tu,lin suke suaranye je tu..

October 22, 2008 at 8:32 AM  

kita pun suka gak ngan katun2 tu comel,paling best bila dengar katun2 tu bercakap...

October 22, 2008 at 12:43 PM  

re Lin:

Ya la,suaranya pun teramatlah comelnya..hehe..Baby Shahir kalau dgr suara aje, terus kelam-kabut carik mane si upin &ipin ..terus mengadap tv..


re along:

Ya kann..suara dia mmg comel..nak kata merdu, tak mungkin pulak..hehe

October 23, 2008 at 7:51 AM  

ini topo punya kak, bukan bm. hehe...

bm promo jew

October 26, 2008 at 3:39 PM  

re Marzuki:

Ya, akak tau..kan akak ada sebut gak nama topo..

Akak ucapkan terima kasih kat BM & Topo..

October 26, 2008 at 7:59 PM  

salam..cute nya icon tuh..ahaha

October 26, 2008 at 8:21 PM  

re arsaili:

Salam..ermm, cute kann..hehe

October 26, 2008 at 9:13 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran