Bye-Bye

Sayangnya kat template lama..tapi hati ni terasa nak tengok wajah baru pulak.. Ermmm, layan je la..ikut kata hati. Orang ubah langsir, kite pun nak ubah langsir juga..

Apa pun, kenangan bersamamu tetap terpahat di hati sanubariku ini.. Selamat tinggal template lama.. Kalau ada jodoh, kita akan bertemu lagi..hehe.. Sayu juga rasa hati nak tinggalkan template lama..

4 comments:

Huhuhuh.... template ni lagi cantik la akak... saya tidak lagi mengalami gangguan Page HANG... yang lepas tuh cantik jugak... tapi macam pengguna broadband yang lemah tahap kronok macam kreuger ni... amat laa dangeres... kerap kalu terputus talian disebabkan page terlampau berat untuk loading...

Tapi kali ni rase best jer masuk blog akak tanpa mengalami masalah...

barulah gempak macam ni akak... tapi kan... kalau navigation bar kat atas tuh, akak tukat kaler gelap skit macam warna:- hitam, coklat dll... sure masyuk, ataupon hilangkan jer terus... nak tau macam mane hilangkan die??? Boleh refer ke:- BlogMenjerit

Ok akak... ape ape pon, tahniah. blog akak semakin populer laa sekarang.... caya ar~ RESPECTED!!!

Kreuger®

October 15, 2008 at 9:18 PM  

Salam Azman@Kreuger..

Terima kasih atas komen yang bernas& membina tu..Hehe..

Tapi takde lah popular mane pun..Lagipun akak dah jarang dpt online&mengupdate blog..Lebih2 lagi sekarang ni kesihatan tak mengizinkan akak online lama2..

Terima kasih Kreuger..

October 17, 2008 at 9:42 AM  

lansir baru, baju baru, cadat baru ...

template pun baru ....

anak2 pun makin gebu..comel...nak picitttttt pipi laaaa....

October 18, 2008 at 2:47 PM  

re razifembi:

hehe, al-maklumlah...lagipun masih dlm suasana raya..langsir blog pun nak bertukar juga..hehe

October 23, 2008 at 8:26 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran