Kemeriahan Hari Raya Ke 12

Hari ni ramai yang datang beraya ke rumah Intan. Maklumlah, hari Ahad..ramai yang tak bekerja. Kebetulan cik abang Intan pun tak bekerja hari ni.. Jadi, kami pun masak2 sikit untuk meraikan tetamu yang mahu berkunjung dan berhari raya ke rumah Intan..

Tetamu awal yang tiba ke rumah Intan ialah para2 blogger yang dikenali ramai.. Kasawari bersama isteri tersayangnya Linda..Lin bersama 2 orang anaknya, Dir dan Fara, Shai serta Rosli yang datang dari Singapura..

Intan rasa berbesar hati kerana kesudian teman2 blogger berkunjung ke rumah Intan yang tak seberapa ni..Shahir seperti biasa tetap menjadi tumpuan kerana suka tersenyum kepada tetamu yang hadir.. Sesiapa saje yang datang ke rumah Intan ni mesti suka dengan gelagat Shahir yang sentiasa tersenyum..
Shahir sedang berkhayal

Tetamu lain yang turut hadir ke rumah Intan.. kedua orang tua Intan dan 2 orang adik Intan..Sepupu cik abang serta beberapa orang teman..4 comments:

cute :) little face

http://lakgraphics.blogspot.com/

October 12, 2008 at 11:40 PM  

re laksiri sampath:

thanks for coming..

October 14, 2008 at 12:01 PM  

Salam Intan...

Meriahnya jamuan hari raya dirumah Intan...

October 14, 2008 at 9:04 PM  

re akak:

Salam akak..

Alhamdulillah akak, teman2 sebelum datang bgtau..tu yg sempat memasak utk jamu mereka..Kalau akak nak datang pun, bagitau ya..

October 14, 2008 at 9:14 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran