Souvenir Dari Rakan Blogger

Alhamdulillah, walaupun mereka tak ke rumah Intan..tapi tercapai juga hajat Intan nak tengok mereka merasa cup cake buatan Intan.. Blogger2 yang Intan maksudkan ialah Sis Lin (selaku tuan rumah), Retna, Shai dan Sodep..

Intan ke rumah Lin pada 26 Dis sebelah petang sebab lewat petangnya mereka ada aturcara lain di Danga Bay bersama beberapa orang blogger lain.. Sibuk dan seronok sakan mereka..

Sebelum balik, Lin bagi jajan utk anak2 Intan. Sebenarnya jajan tu adalah utk kanak2 yang menyertai perkhemahan Msjbo
x. Tapi, anak Intan yg tak joint pun dapat..Thanks Lin..

Pastu siap dapat souviner dari Shai..Terima kasih banyak2 Shai.. Walaupun akak belum joint Msjbox, tapi Shai tak lupa nak bagi something kat akak.. Terharu rasanya.. Semoga hubungan persahabatan antara kita akan terus berkekalan Walaupun akak bukan dari kalangan ahli Msjbox ya..:girl_9: Maaf ya, kemenyan Shai belum menjadi lagi..Jangan mare..

***********************************************************************************

Bila sampai rumah (bbrp langkah aje dari rumah Lin).. sorang lagi teman di kalangan blogger beri salam.. Kak Eyna.. Rumah kak Eyna pun dekat aje dengan rumah Intan.

Kak Eyna sampaikan kiriman muffin daripada Kak Long. Kak Long ni pun blogger Johor juga.. Terima kasih banyak2 Kak Long atas kiriman muffin yang ikhlas tu. Terima kasih juga buat Kak Eyna kerana memberikan muffin yang paling best. Anak2 Intan berebut2 makan muffin tu.



Alhamdulillah, banyak rezeki kami hari ni.. Semuanya adalah pemberian daripada teman2 blogger. Terima kasih di atas semuanya..


6 comments:

sama2 intan..harap akan dtg intan leh join msjbox kita ye...

December 30, 2008 at 9:25 AM  

re Sis Lin:

Insya Allah Lin...

December 30, 2008 at 11:08 AM  

Huhuhuh... mereka semua kan
geng MSJBox kan... waaa pames laa
akak ni kan... ekekekek

tahniah. bukan senang tuh nak jumpe
depa ni...

Kreuger®

December 31, 2008 at 9:59 PM  

re Azman@Kreuger:

hehe..takde la pemes mane..kebetulan je..

Terima kasih kerana mengucapkan tahniah.. :p

January 1, 2009 at 1:33 AM  

intan,

seronoknya suasana, mcam nak join sama. mesti meriah ....

January 1, 2009 at 7:47 AM  

re Kak Izan:

Mmg seronok..sy jmpa sekejap pun dpt rasakan keseronokan mereka..

January 6, 2009 at 8:14 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran