Best Blogger Award


award-224x221

Terima kasih banyak2 Kreuger sebab menganugerahkan akak award ni. Best Blogger lagi. Tak sangka boleh dapat award ni..@kakros01

Akak rasa sungguh terharu di atas penganugerahan ini. Terima kasih kerana sentiasa berkunjung ke blog akak yang tak seberapa ni..

Sebenarnya akak ni dah tak aktif berblogging seperti dulu. Sebab tanggungjawab kepada keluarga dah bertambah.. Kalau dulu akak sering mengupdate blog dengan maklumat serta info yang terdiri dari pelbagai aspek. Sekarang, cuma update dengan aktiviti keluarga, anak2 dan entah apa2 entah..@kakros02

Walaupun blog akak tak best mcm blog orang lain, tapi Kreuger tetap sering berkunjung ke sini serta sering memberi komen yang bernas.. Terima kasih Kreuger..

HIDUP KREUGER!

Award ni Intan nak panjangkan kepada beberapa teman blogger yang Intan sering ke blog mereka bertegur sapa serta menimba ilmu..Mereka juga sering ke blog Intan..Semoga silaturrahim antara kita akan terus berpanjangan..

1) Kak Izan@Tersirat dan Tersurat

2) Kak Siti@Batrisyiadelightcake

3) Lin@Bisikan Hati

4) Kak Jun@Yummylicious

5) Hana@Hana's Family

6) Kak Eyna@Ummi Bakery

7) Kak Zanie@Riezanie's Recipe Collection

8) Elleya@Lovely Cakes


Kepada yang lain2 Intan tak senaraikan nama kat sini, jangan berkecil hati ya.. Intan ingat anda selalu..

@upin02@ipin02

4 comments:

tahankx intan sudi panjang kn award ni utk lin...moga bertmbh2 award intan dpt ye..kirim salam kt abg and little ben10...

November 18, 2008 at 3:45 PM  

Akak... same same... akak pon kire
sporting per... cume skang ni saya
pon paham... akak sebok dengan
keluarga. Biaser laa tuh.. next year
turn saya plak... ekekek~

worait akak, take care~

Kreuger®

November 18, 2008 at 6:00 PM  

intan..timakasih, selalu ingat kt akak...ni cuti skolah, lagi bz la awai2 ni...byk tul program walau kat umah jek..hehe. intan x kemana k?

November 19, 2008 at 8:49 AM  

re Lin:

Sama2..hehe..moga2 bertambah2 award ehh.

Kalau bertambah2 duit, best jugak..hehe


re Kreuger:

Ya la..tahun depan org tu pulak bz dgn teman hidup..pastu tahun depannya lagi baru bz dgn anak2 pulak..hehe


re Kak Jun:

Memang la..cuti2 sekolah ni lagi bz. Selalu anak2 ada kat sekolah..ni ada kat rumah..

Saya tak gi mana2 la..Cuma Insya Allah, 13 Disember ni nak gi jmputan kawen anak sepupu kat KL..

November 19, 2008 at 11:34 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran