Tag - Work Station


Tag yang Intan dapat dari Kak Eyna.. Rasanya sekarang ni dah start balik musim tag la.. Bukan setakat musim cuti sekolah tetapi juga musim tag.. Jom layannn..

Rules:
snap work station anda
then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..


@LiYaNNuaR / Azza / Suzi / Kak Aniza / Shada / EynaJB / Intan_JB

@upin01Pasni nak kena tag 7 org pulak?? @ipin02Alamak, kepada sape la yg Intan nak sambungkan tag ni..Harap2 sape2 yg kena tak marah Intan ehh.. Buatlah dgn sukarela.. Kalau takde masa, tak yah buat..Takde sape nak marah pun..
@kakros01

1) Kreuger@WarIRC
2) Kak Izan@Tersirat&Tersurat
3) Retna
4) Cikgu Mala
5) Riezanie
6) Kak Linn
7) Kasawari

Harap Maklum..Sekian, terima kasih..

4 comments:

hehehe...
amboih amboih... REVENGE nampak
ekeke... ok ok.. TAG ni pon saya
suke jugak~

miahaha.. best best. Worait!!!
nanti ade mase kesempatan, saya
buat ok. Thanks akak!

Kreuger®

November 16, 2008 at 12:44 AM  

re Kreuger:

hehe..jgn marah ehhh.. tag ni akak dpt sblm Man bg tugasan kat akak..

Tu la pasal akak buat tag ni dulu..lagipun tak byk gambar yg nak di snap.. Yg tugasan Man bg tu byk keje sikit..

Thanks Kreuger..

November 16, 2008 at 12:54 AM  

ok kak...nnti bila saya free saya akan buat ya tag ni... :D

November 17, 2008 at 10:56 AM  

ok kak...nnti bila saya free saya akan buat ya tag ni... :D

November 17, 2008 at 10:56 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran