Tag Yang Pelik (Dokumen Dalam Imej)

Kali ni buat pertama kali Intan mendapat tag yang pelik..Mula2 Intan nampak kat blogmenjerit tag ni. Tapi masa tu Intan rasa bernasib baik sebab tak di tag.. selang beberapa hari kemudian, Intan mendapat tag tu.. Biasalah, siapa lagi yang sudi mengtag Intan.. tak lain tak bukan ialah Cik Kelat.. Fening masa dapat tag tu..sebab tak faham apa soalan tag tu sebenarnya. Kebetulan masa fening2 tu, Kelat pun online.. Maka dengan perasaan geram ni, Intan terus suruh Kelat ajar..Kelat yg bersalah memeningkan kepala Intan ni.. Alhamdulillah, sekali ajar je Intan terus faham.. Terima kasih Kelat sebab sudi mengetag Intan dan mengajar cara2 menyelesaikan masalah tag ni..

Nak kena tag 10 org lepas ni? Ramainya nak kena tag.. Harap2 org yg Intan tag ni tak marah Intan macammane Intan marah Kelat..hehehe..Tapi rasanya Intan tak akan tag sampai 10 org..Cuma 6 org yg terpilih iaitu :

Aleeya
Nini
pu3
Shop For Shoppers
Toknabe
Idashah

Harap2..6 org yang tersebut tak marah Intan ya.. Suka2 untuk mengisi masa lapang..Kalau takde masa free, takpe..Bukan wajib pun menjawabnya cuma diharuskan aje..

Oh ya, menurut empunya tag ni..utk menjawab tag ni,ikutlah cara2 di bawah;

1. Klik dulu gambar zippo tuh.
2. Gambar akan expend/view pada page baru.
3. Kemudian rightclick gambar tuh dan pilih save as:- mesti pakai format *.jpg
3. Setelah save sebagai contoh di desktop, anda open file gambat yang disave tadi menggunakkan kaedah "Open With" -->winrar.
4. Kalau takde WinRAR boleh download di www.rarlab.com
5. Lepas dah bukak pakai WinRAR anda akan terjumpa 1 kepilan yang berbentuk file EXCEL dalam WinRAR itu tadi.
6. Double klik kat file tersebut.
7. Tadaaa... nak letak nama? Sila masukkan password 1234.


Selamat mencuba utk semua..

4 comments:

kak intan pun kena tag neh ekk, actually aleeya dah kena tag ni dari Cybernetics Mind @akupunyalife.blogspot...tapi blom2 dpt lagi nak buat..nnt klo free aleeya buat okehh, sgt pelik tag nye kan..tapi unik!!

June 2, 2008 at 1:52 PM  

re aleeye:

ooo..aleeya pernah dpt ehh..takpe, take your time..

June 3, 2008 at 8:02 AM  

Intan...

Ni mai nak tgk tag nih...bila dah sipa nanti akak bagitau Intan yea..

June 3, 2008 at 9:57 PM  

re akak:

tgk la akak..tapi akak faham tak kehendak tag ni?kalau tak faham,bagitau ehh..take your time..

June 4, 2008 at 6:33 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran