Tuan Rumah Takde Kat Rumah

Terima Kasih kepada semua yang sudi ke blog Intan.. Maaf, selama 5 hingga 6 hari mulai Rabu (25 Jun 2008), Intan tidak dapat online kerana berada di rumah emak.. Rumah emak Intan takde internet. Sebenarnya ada majlis kenduri kat rumah emak hari Sabtu nanti.. Kalau ada internet pun, confirm takde masa untuk Intan beronline..

Kepada yang datang ke sini, di harap dapat meninggalkan jejak agar Intan dapat membuat kunjungan balas nanti.

Walaupun Intan takde kat rumah, jangan la segan2 datang ya.. Blog Intan ni sentiasa terbuka utk sesiapa yg sudi singgah.

3 comments:

Salam Intan...

BZ tolong kat umah emak eh?

Semuga majlis berjalan lancar, salam kat semua yea..

Akak

June 26, 2008 at 2:12 PM  

kak intan..

skali je kak intan jerit kt page mocci..

pastu terus je senyap..

ape pun mocci doakan akak selamat pegi dan balik..

June 27, 2008 at 11:19 PM  

re akak:

ya kak..saya sibuk kat rumah emak..sibuk sesangat. Alhamdulillah, semuanya sudah selamat..


re mocci:

ok lah, lepas ni akak akan selalu jerit kat blog mocci..

July 1, 2008 at 3:33 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran