Pemberian daripada Kak Eyna



Terima kasih Kak Eyna atas pemberian yang sungguh bermakna ni.. Kita bukan sahaja sudah menjadi kawan.. bahkan sebelum berkawan, kita adalah jiran. Jiran yang tidak kenal antara satu sama lain tetapi internetlah yang mengenalkan kita. Jarak rumah kita yang dekat akan memudahkan kita terus berkawan selama-lamanya.. Insya Allah..

Pemberian ni juga Intan nak panjangkan.. Nak bagi kepada kawan2 blogger di luar sana..

Azza
Azman@Kreuger
Cikgu Mala
Eiba
Riezanie

Sebenarnya, Intan nak bagi kat semua kawan2 tapi tak larat nak taip satu2.. So, kepada kawan2..sudi2lah ambil ya..Semoga persahabatan yang terjalin akan terus berkekalan..


6 comments:

Salam akak... thanks for the gift/award... best betoi laa akak ni. Walaupon sebok bulan poser ni, tapi still bleh kasik award dan lawat blog kengkawan kan... memang RESPECTED ar~

Kreuger®

September 18, 2008 at 9:03 PM  

salam..salam ramadhan..raya mana tahun ni?

September 19, 2008 at 10:13 AM  

Salam Intan...

Tahniah dapat award lagi..

Instan & anak2 sihat ke?

September 19, 2008 at 4:58 PM  

re Azman:

Waalaikumsalam Azman..Insya Allah, selagi akak diberi masa 24jam..akak akan curik2 masa sikit utk berblogging..utk bertanya khabar kpd teman2..utk mencari2 ilmu (hehe,ilmu memasak). Lebih2 lagi,skrg ni musim buat biskut raya. Dalam sibuk buat biskut raya, sempat juga online sbb nak cari resepi biskut yg best2..


Re Arsaili:

Waalaikumsalam Arsaili..Lama tak nampak. Apa khabar? Insya Allah, tahun ni giliran beraya di uamh mertua di Ampang..


Re Akak:

Waalaikumsalam akak. Lama betul tak nampak akak kat sini. Alhamdulillah, rancak betul dpt award. Sampaikan ada yg tertinggal,tak sempat tempek dlm blog ni.

Alhamdulillah, baby dah sihat cuma selera makan dia belum pulih sepenuhnya..

September 20, 2008 at 1:08 PM  

salam ramadhan..

September 21, 2008 at 5:23 PM  

re Su:

Salam Ramadhan juga buat Su..

September 22, 2008 at 12:38 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran