Pemberian daripada Nur lagi


Myspace Friendship Graphics Quotes

Terima kasih Nur..Nur selalu ingat kat akak.. Sayang Nur.. Raya nanti, jangan lupa dtg rumah ya. Bukannya jauh pun rumah kita ni..Jalan kaki pun boleh sampai.. hehe (tu pun kalau larat la).

Akak minta maaf ya Nur. Akak tak tau la, masalah apa dah menimpa pc akak ni. Akak still tak boleh berkata2 kat shoutmix yang Nur buat khas utk akak tu. Dah banyak kali akak taip, pastu akak send tapi setiap kali tu juga shoutmix tu akan hilang. Bila di refresh semula blog Nur tu, pesanan akak tak keluar pun.. Bila akak taip lagi, perkara yang sama tetap berlaku. Apa pun, akak akan sering berkunjung ke blog Nur tu.. Walaupun susah utk akak meninggalkan jejak selain dengan cara meninggalkan komen..


5 comments:

Salam Intan...

Tahniah dapat award, dah pebuh dah lemari Intan tu..

September 20, 2008 at 1:49 PM  

Sama-sama kak Intan. InsyaAllah Nur akan bertandang rmh akak raya nih. Cian akak x dpt bersembang dgn Nur kt chatbox.. Anyway U can still leave your comment, akan Nur balas semampu yg mungkin... Nur pun x tau mcm mana nak tolong selesaikan problem nih.. Terima kasih kak... selalulah jengah blog Nur k.. Selamat membuat persiapan utk hari raya...

September 20, 2008 at 7:34 PM  

kak intan,

apa kaba?lama tak nampak he he, salam sesuci lebaran yer, kem slm kat hero2 akak...

September 21, 2008 at 9:02 AM  

re Akak:

Salam akak..Ya lah akak, dah penuh almari ni..nak kena beli almari baru pulak..hehe


re Nur:

Alhamdulillah Nur, segala masalah sudah dapat diselesaikan.. Insya Allah, akak akan selalu berkunjung ke blog Nur..

Buat Nur juga, selamat membuat persiapan raya..


re Aleeya:

Salam Aleeya.. Ya la, masa utk berkunjung ke blog teman2 agak terhad skrg ni. Lebih2 lagi bila sibuk membuat persiapan raya. Mr.hubby pulak dah 12 hari keje takde off day, so semuanya akak kena settlekan sendiri..

September 22, 2008 at 12:37 AM  

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your ibu-ayah-xtvt.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

January 27, 2013 at 6:36 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran