Tag From Zanie & Mama Anis

Kali ni Intan dapat tag yang sama dari orang yang berlainan.. Mcmmane nak buat ekk? Fikir punya fikir, nampaknya kenalah Intan buat dua tag tu secara berasingan.. Intan buat tag dari Zanie dulu la sbb dapat dari Zanie dulu ..


Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt, a gift from azza, sejenak bersamaku, cherita dapur, Was Will Always Me, Riezanie2u.blogspot.com, ibu-ayah-xtvt.blogspot.com


Ni arahan nya…

Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang
Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe)
Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka
Lastly, jgn lupe tempek url korang sebelah url ibu-ayah-xtvt.blogspot.com tuh...

Ok Zanie, Intan dah siapkan keje ni dan pasni Intan nak tujukan pulak pada teman-teman tersayang:



Tag berikutnya iaitu tag yg sama dari Mama Anis


[antown-ramadhan[1].jpg]


Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt, a gift from azza, sejenak bersamaku, iurf, cikgujue, Katak Ayu, Mama Anis, ibu-ayah-xtvt.blogspot.com

Ni arahan nya…(arahan yg sama dgn yg di atas tu) Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe) Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka Lastly, jgn lupe tempek url masing2 sebelah url Intan tu..

Ok, skrg Intan nak pass kepada teman-teman tersayang:

1) Kreuger@War IRC2
2) Nur@Cetusan Rasa
3)
Azza@Sedetik Hati
4) Eiba Lives
5)
Unaaa@bebel-bebel

SELAMAT MENCARI TEMAN SELANJUTNYA DAN SEMOGA RAMADHAN INI MEMBAWA KEBERKATAN BUAT TEMAN-TEMAN SEISI KELUARGA..



1 comments:

hi kak intan..rajinnye jwb tag di bulan posa nehhh hehehe, selamat berposa kak..samat bertarawih, selamat bersahur n selamat berbuka

September 4, 2008 at 5:06 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran