A GIFT FROM ARSAILI

Hari Isnin (21 April) yang lepas, masa Intan sibuk di dapur... Intan terdengar bunyi hon bertalu2.. Mula-mula Intan buat tak tau aje sbb ingatkan orang tu hon kat rumah lain..tapi bila hon tu tak henti2, Intan pun tengok ke luar rumah.. Rupa2nya ada van Pos Laju.. Pelik juga sebab biasanya kalau ada sesiapa yang nak bagi pos laju mesti bagitau Intan dulu.. Surat apa ekk??


Posmen tu tanya.. Puan Intan?? Intan jawab "Ya, saya".. Intan pun bergegas ke gate. Tengok2 ada envelope besar dari Australia.. Ehh! mmg pelik. Setahu Intan, Intan takde sedara-mara atau kawan yang berada di Australia.. Tapi, tiba2 Intan terus terfikir ARSAILI. Salah seorang blogger yang dikenali ramai.. Memang Intan tak fikir orang lain.. Terus bukak envelope besar tu..

Rupa2nya memang betul dari Arsaili.. Dalam envelope tu ada hadiah utk baby Shahir.. Thanks a lot Arsaili.. Terperanjat Intan. Very2 surprise.. Mana taknya, takde angin..takde ribut.. tiba2 je . Maksud Intan, Arsaili takde pun mintak address rumah Intan.. Tiba2 aje datang gift dari Arsaili tepat ke rumah Intan. Takde salah langsung pun address tu.. Manalah Arsaili dpt address tu?


Terima kasih sekali lagi pada Arsaili dan kekasih hatinya Azlin.. Kami sekeluarga amat menghargainya. Semoga ikatan ukhwah antara kita akan terus berkekalan...

6 comments:

Wah! cantek nya baju. suka lah shahir dpt hadiah

April 24, 2008 at 4:04 PM  

Pasti birthday boy suka dapat hadiah tu kan....

April 25, 2008 at 3:06 PM  

keh keh.. akhrinya sampai gak gift dari Arsaili tu.. ari tu dia ada mintak address dari saya.. dia sms tanya.. hehe.. rahsia betul kasi Intan terkejut..

cayalah Arsaili.. susah nak dpt kawan macam dia kan.. he he

April 26, 2008 at 1:04 PM  

re idashah:
Shahir blm faham lagi..tapi ibu shahir dan ayah shahir yg suka bg pihak shahir..hehehe

re akak:
hadiah tu bkn utk birthday boy kak..hadiah tu utk baby..

re kasawari:
saya dah agak dah..ni mesti dapat address dari kasawari..mmg terkezut pun masa tu..

mmg susah nak dpt kawan macam arsaili ni..rasa bertuah sbb tergolong sbg kawan dia kannn..

April 28, 2008 at 12:32 PM  

yuhuuu... kelat dtg nih... watpe tu... lawo nye baju... hehehe... kelat baru abis miting nih... sihat ker sumer???

April 28, 2008 at 5:44 PM  

re kelat:

datanglah kelat..dah lama kelat tak dtg..emm, baju mmg lawa..dari jauh datangnya tuu..

April 29, 2008 at 1:20 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran