Shafiq Yang Akan Menyambut Birthday


Jumaat nanti (25 April), Shafiq akan berumur 2 tahun... Kali ni kami bercadang sambut birthday dia kat rumah mertua di Ampang.. Hadiah utk dia Intan tak beli lagi.. Busy sangat la sekarang ni.. Anak2 ni sentiasa perlukan perhatiannn.. Tu yang buat Intan bzzz bebeno.. Sampaikan hadiah utk Shafiq pun Intan tak sempat nak beli.. Kesian dia.. Intan cuba luangkan masa utk carik hadiah utk dia.. Semoga berhasil..

6 comments:

Salam Intan....

Sampaikan ucapan HAPPY BIRTHDAY (in advance) kat Muhammad Shafiq Haikal yea...semuga dewasa kelak jadi insan yang mulia...

April 22, 2008 at 10:40 AM  

re akak:

salam akak.. Insya Allah, nnti saya sampaikan..Terima kasih akak kerana mendoakan utk anak saya.. Amin..

April 22, 2008 at 1:07 PM  

salam..hensemnya adik shafiq...muka anak yang bersyukur..ehehe

April 22, 2008 at 9:58 PM  

agaknya ape yg intan nak belikan yek... any idea so far??? ngeeeeee... epi bday 2 shafiq yek...

April 22, 2008 at 10:33 PM  

Selamat Hari Lahir untuk Syafiq.. semoga menjadi anak yang soleh dan mendoakan kedua ibu bapanya..

nanti Intan cari lah hadiah untuknya.. budak2 sekrang kan.. semua dah faham tentang besday.. he he

April 26, 2008 at 1:06 PM  

re arsaili:

salam arsaili..Amin.. Moga dia akan sentiasa bersyukur..

re kelat:

kat kepala otak ni asyik duk pikir mainan kereta je lah..mmg pun dah beli kereta mainan utk dia..nasib baik sempat..

re kasawari:

terima kasih jawab Shafiq.. tq sbb mendoakan utk Shafiq..

ak ah..beli hadiah utk gembirakan dia..bukan mahal pun hadiah tu..asal anak tu happy,hati kita pun rasa gembira..

April 28, 2008 at 12:28 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran