Tag Lagi...

Tag yang Intan terima dari Kelat buat kali ke 3.. Kelat..kelat, tak sudah2 nak mengtag Intan ni.. Sudah2 lah tu kelat.. Apa lagi yg kelat tak pueh hati ngan Intan ni?? Oklah, apapun, Intan jwb lah juge..

8 fakta mengenai diriku ini wahai Kelat :

1. Seorang yang susah nak senyum.. tapi mempunyai hati yg baik..kalau org yg tak kenal intan tu mesti kata intan sombong tapi pada org yg dah kenal intan tu kadang2 penat nak layan intan ..suka bercakap..cik abg selalu sound "tak pyhlah byk bercakap, berzikir lagi bagus" hehehe..mmg punn..

2. Cepat marah tapi cepat juga cool.. lebih2 lagi dgn karenah anak yg macam2 ni..tu yg selalu buat intan marah2.. Bila dah hot tu, malas nak cakap dgn sape2..diam lagi bagus..

3. Seorang yg suka berangan.. berangan jadi orang kaya..ada rumah besar, kereta mewah, nak beli apa semua dapat... suka berangan dari dulu, kini dan selamanya..kadang2 tu habiskan masa yg lama utk berangan..

4. Seorang ibu yg teringin sangat nak dpt anak pompuan...dah ler takde adik-beradik pompuan..tu yg teringin benor nak dpt anak pompuan..skrg dah ada 3 anak lelaki..bila pulak nak dpt pompuan???

5. sentiasa jujur dan setia...cuba sedaya upaya tidak mungkir pada janji.. kalau dah tak berdaya nak penuhi janji tu, tokleh nak buat apa lah..

6. dulu suka pada muzik...skrg ni bila dgr lagu2 atau muzik rasa mcm bising dan bingit ajeee... tak tenang pulak rasanya.. dulu, muzik lah yg menenangkan..nak tido pun mesti kena dgr lagu..skrg ni suka pada sunyi sepi

7. menjadi seorg yg tak sabar bila berada di jalan raya...agaknya dah terjangkit dgn penyakit abah intan ni..dia jadi panas baran bila dijln raya..lebih2 lagi dgn org yg bawa kereta trlalu slow...

8. seorg yg sentiasa merendahkan diri...dlm apa jua keadaan..lebih2 lagi bila dah tak bekerjaya ni(takde income sendiri).. pelik bila tgk org yg suka meninggi2kan diri..


HARAP KELAT BERPUEH HATI YAAA...

nak kena tag orang lain?..takpelah..tak payahler..lain kali baru intan tag orang lain ya...

8 comments:

Intan saya komen satu persatu..

1) yeker intan ni susah nak senyum.. dalam gambo tu senyum jer

2) aik cepat marah gak.. He he.. Larii.. Sabar intan sabar..

3)pergh mesti berangan nak cari emas kat mersing ni.. He he..

4)ada cara cara tu nak dapat anak perompuan.. He he.. (perasan ayah Ammar dan Aiman ni)

5)betul tu.. Janji kena tepati.. Bila terutama nak dtg rumah kan.. He he

6) dulu intan suka muzik slow.. Tapi bila dah kawin.. Abg suka rock.. He he.. Tu yang bising kot

7) bagus tu sabar di jalanraya.. Jgn memotong barisan.. He he.. Perghh sama dgn saya ni

8) keh keh ni yang paling suka.. Kena lah rendahkan diri bila berdiri sebelah Kasawari yang tinggi ni wa ka ka

April 9, 2008 at 4:45 PM  

macihhh.. kerna sudi mlayan kerenah si kelat paya nih... hikhikhik...

April 9, 2008 at 4:54 PM  

tak berkerjaya dah? isk2 seronoknya..byk skit masa ngan family

April 9, 2008 at 6:51 PM  

re kasawari:

ek eh..tiba2 lak si burung kasawari ni dtg mengomen..satu persatu plak tu.

yg no 8 tu silap sikit lah..tak semestinya berdiri sebelah kasawari. Berdiri sebelah Linda pun dah cukup terasa betapa rendahnya diriku ini.. :D

April 9, 2008 at 10:53 PM  

re kelat:

sama2 kasih kelat.. dah puas hati ke blm?

April 9, 2008 at 10:54 PM  

re arsaili:

dah tak bekerjaya sejak mengandung anak sulung lagi.. mmg byk masa dgn family tapi duit kurang aje..tu yg tak best tu..kalau tak kerja tapi duit masuk, kan best..

April 9, 2008 at 10:56 PM  

INTAN,

yeker INTAN ni rendah.. tak ler rendah sangat.. cuba pendek jer sikit.. cabutttt!!!!!!

p/s; ari ni agak buzy kat opis la.. he he

April 10, 2008 at 4:13 PM  

re kasawari:

ada ke patut burung kasawari kata intan pendek..ek eh, nak kena ni..sekali kasawari cabut, 10 kali intan kejar tauuu!!

April 12, 2008 at 9:30 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran