Kek Marble ku..

Hari ni pertama kali Intan test buat kek marble.. Resepi tu Intan dapat dari blog Kak Ummi.. Sebelum ni 2 kek Intan buat ikut resepi Kak Jun.. Kalau nak buat kek, Intan pilih yang senang2 jer.. Yang penting sedap..rupa tu belakang kira.. hehehe.. Kalau nak resepi, bolehlah ke blog Kak Ummi.. Intan segan pulak nak bagi resepi sebab Intan ni baru belajar..



Lepas snap gambar kek, sempat pulak snap gambar Shahir.. Tapi bukan mudah nak snap gambar baby ni.. Kalau dia berjaga, sure gambar bergoyang2.. bila dia tersengeh, gambar goyang pulak.. Jadi, ni je lah yang dpt Intan paparkan..
















Gambar di snap di 3 tempat yang berlainan dan mood Shahir yg berbeza




12 comments:

salam..cuteeeee nya si shahir

April 14, 2008 at 10:59 AM  

salam arsaili..lama sepi tanpa berita.. makin bz ya?

April 14, 2008 at 11:44 AM  

rajin nya buat kek. lebat rambut shahir dah cukur jambul ke belum?

April 14, 2008 at 12:22 PM  

takde lah rajin mane..baru nak belajar jadi rajin.. cukur jambul dah.. tapi cukur rambut belom sbb ayah shahir takut.. rambut shahir lebat sgt.. :D

April 14, 2008 at 12:39 PM  

alahai.. kalau nak buat kek marble tu calling lah kita.. tak jauh leh datang..hehe

comel nya shahir..

April 14, 2008 at 9:32 PM  

Lain kali saya calling.. haritu terlupa pulak maklum ler burung kasawari menyepi sejak laptop kena petir.... :D

April 14, 2008 at 11:08 PM  

rajin-rajin si ibu,
utk hidangan sekeluarga;
si ibu membuat kek gebu,
hidangan keluarga sihat dan ceria.

chewaaaahhh..cak pung, cak pung..

maaf lama tak kunjung ke sini...

April 15, 2008 at 8:16 PM  

selepas selesai makan sardin
mari bertandang ke rmh kami
semakin hari semakin rajin
utk hidangan anak dan suami..

cak pung..cak pung gak...hehehhe

no problem..lepas2 ni rajin2 lah ke sini ya.. :D

April 16, 2008 at 10:56 AM  

kak intan..

sedap nampak kek tu
gambo je ke ..resipi takde ke heheh
mcm le saya ni pandai buat kek yer nak mintak2 resipi lak hehehhe

hemsemnye anak teruna kak intan ni..

April 16, 2008 at 6:13 PM  

re aleeya:

malulah akak nak bg resepi sbb akak ni pun baru belajar buat kek.. nak resepi, pegilah kat blog kak ummi atau kak Jun.. kat sana mcm2 resepi ada.. :)

April 16, 2008 at 11:07 PM  

Salam....

Comellllnya baby, cute kalau dekat nie habislah kena cubit2 pipi dia..

April 21, 2008 at 9:20 PM  

re akak:

salam..

kira dah dkt la nii.. tapi kalau cubit2 tu..toklehlah.. kalau cubit aje, bolehhh... heheheheh

April 21, 2008 at 10:02 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran