Mari Kita Layan Grandpa Japan

Memang lawak video ni.. Kalau boleh tgklah video ni dari mula sampai habis.. mula2 tu lawak sikit..bila nak abis..paling lawak..

video

4 comments:

Mana lah Intan dpt clip lawak gila ni.. suka saya.. teringat masa gi Jepun dulu.. kat hotel.. tengok TV jepun.. byk cerita cerita macam ni..orang jepun ni kreatif... suka saya..

tapi lawak gila lah clip ni. dalam keretapi tu yang real kan.. dia amik poster.. pastu jatuhkan air botol tu.. keretapi ni sebijik masa kasawari kat sana.. hari hari gi kerja naik keretapi... kalau winter.. orang ramai berasak2.. pastu bau busuk.. dia orang ni bukan mandi.. he he

April 18, 2008 at 3:43 PM  

re kasawari:

ya lah..mmg lawak giler.. tu lah org jepun, ada aje idea..

April 20, 2008 at 12:13 PM  

hehehee mmg klako la ...:)) best

April 21, 2008 at 12:11 AM  

hehehe..aleeya pun pandai sebut kelako... mmg kelako.. lagi2 time kepala dia tercabut tu..kesian, ada yg terperanjat berokk..

April 21, 2008 at 2:48 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran