Cup Cake & Muffin Pisang

Semalam Intan saje buat cupcake lagi.. Bukan apa, saje nak test buat rose dgn nozzle yg baru Intan beli.. Mencabar juga nak buat rose ni.. Lebih2 lagi bagi Intan yg baru berjinak2 dgn BC.. Sifu2 Intan semuanya di alam cyber.. Jadi, inilah hasil rose pertama yg Intan buat guna BC.. :girl_9:

Inilah cupcake yg dihias dgn rose-percubaan pertama

Anak Intan yg tak tau betapa cantiknya rose orang lain.. Dia kata "Wah!cantiknya bunga ibu buat".. Sekurang2nya itulah kata2 perangsang bg Intan utk meng'improve'kan lagi skill membuat rose..


SL..apa komen SL? Kat mane salahnya ekk? Intan rasa kekok semacam je guna nozzle tu. Agaknya nozzle yg Intan guna tu khas utk org kidal kott.. hehehe (tangan yg keras, nak salahkan nozzle pulak).. :girl_8:

Takpe la ekk, percubaan demi percubaan dari Intan.. Selagi belum berputus asa, Intan akan terus mencuba..:girl_14:


Ini pula adalah muffin pisang yang Intan buat beberapa hari yg lepas. Masa tu, dah snap tapi tak sempat nak masukkan kat sini.. Jadi, masukkan ajelah saing dgn cup cake ni. Sedap muffin pisang ni. Resepi Intan ambik kat umah Kak Jun Yummylicious.. Nak resepi muffin ni, silalah ke umah Kak Jun ehhh..


Perhatian: kepada sesiapa yg tak biasa dtg sini, jgn la boring tgk deco yg tak cantik..sbb Intan cuma nak masukkan segala memori dlm blog Intan sendiri..Untuk kenang-kenangan..

2 comments:

Wah.. ada rumah tak hari ni.. nak cuba makan ini muffin pisang.. he he

Salam Hari Minggu..

July 27, 2008 at 12:59 PM  

re kasawari:

ada kat rumah tapi muffin pisang dah takde..

hehehe..ni sape nak terjah sape ni?

July 27, 2008 at 10:01 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran