Cup Cake Yg Paling Hodoh Di Dunia

Mula2 tu Intan rasa malu juga nak pamerkan gambar cup cake yg paling hodoh di dunia ni.. Tapi, utk mendapatkan maklum balas dari para2 sifu di luar sana terutama sekali sifu yg Intan hormati Kak Jun Yummylicious...Maka, dengan rasa bangganya Intan mempamerkan gambar cup cake buatan Intan utk tatapan umum..

Biasalah ya, org belajar tanpa tok guru di depan mata..Lebih2 lagi, sebelum ni Intan memang tak kenal krimwell, shortening atau apa2 yg sewaktu dengannya.. Kira baru nak start main2 dgn benda2 tu la ni.. hehehe.. Jadi, inilah hasilnya.. Ingatkan buat cup cake akan bagi Intan lebih idea.. Rupa2nya Intan kekeringan idea masa tu.

Beberapa cup cake yg berani Intan pamerkan.. hehehe

Ditambah pula dengan anak2 yg menangis.. Tak taulah apa yg tak kena kat mereka.. Agaknya mereka mengantuk masa tu.. Salah Intan juga.. Buat deco time anak2 masih berjaga.. Jadi, mmg deco pun jadi huru-hara kalau buat dalam keadaan tension dan kelam-kabut..

Apa pun, percubaan kali ini tidak akan melemahkan semangat Intan.. Semakin membara nampaknya semangat nak mendeco ni.. Harap2 lepas ni, adalah sape2 kat luar sana sudi berkongsi pengalaman dalam bab mendeco kek dan cup cake..

4 comments:

intan..x pe la, x cun mana..janji rasa tu dulu..pas ni, practise lagi..kna tunggu masa x d gangguan la, hehe. baru ada idea..nnti g tgk kat umah2 yg ade kapkek..try yg senang2 dulu..lama2 ok la..

July 15, 2008 at 1:59 PM  

thanks kak Jun atas nsihat dan dorongan. Skrg ni saya mmg byk mghabiskan masa ke umah2 yg byk kek dan cupcake.. Doakan saya berjaya.. :)

July 15, 2008 at 2:09 PM  

Salam Intan...

Ok lah tu, cantik jerr akak tgk, atleast Intan rajin mencuba, yg penting rasanya sedap..

July 16, 2008 at 12:13 PM  

hehehe.. rasa mmg ok. tapi bila nmpak tak cntik, automatik intan rasa semuanya tak ok..nasib baik sekejap je boleh habis..anak2 intan suka.. sbb tu, intan buat muka ada mata,hidung dan mulut..intan tau, msti anak intan suka..Alhamdulillah, mereka suka.. :D

July 16, 2008 at 11:38 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran