Tag Yang Funny

Pyzam Family Sticker Toy

Kali ni dapat tag yang funny dari Kak Jun.. Ingatkan nak tangguh jwb tag ni..Tapi, bukak2 je pyzam.com ...mcm menarik je..so, Intan terus try buat.. taraaa, inilah hasilnya Kak Jun.. :girl_4:

Sorry ya Liana sbb tag Liana akak belum jawab tapi tag dari Kak Jun yg dtg kemudian akak terus jawab.. Entah ekk, agaknya sbb tag ni mcm menarik minat Intan jek.. Terhibur sikit...kuang,kuang,kuang

:girl_15:

Nanti akak jawab tag dari Liana pulak ya..Jangan marah.. Harap Kak Jun berpuas hati dgn jawapan tag ini..

Rasanya macam nak sambungkan tag ni juga la..best juga tgk ahli keluarga kawan2 yang lain..Kawan2 yang bertuah ialah:

1)Akak
2)Izan
3)Alin
4)Mocci
5)Blogmenjerit

Harap kawan2 tak marah ya..Saje utk suka2. Kalau tak nak jwb pun takpe.. Untuk menjawab tag ni, anda dikehendaki pergi ke pyzam.com ..

6 comments:

Salam Intan...

nanti akak buat k..

July 25, 2008 at 3:24 PM  

re akak:

ok akak..semoga akak pun terhibur dgn tag ni..

July 25, 2008 at 3:25 PM  

Wah.. Pn Intan.. bertopikan Chef ni.. he he... bagus jugak tag ni.. Kasawari pun dapat gak.. cuma blog tu berehat seketika.. he he

July 27, 2008 at 1:00 PM  

Tu la..cmne nak tag kasawari kalau blog pun dah tutup.. Lain kali aje lah dpt tag kasawari..tapi, tag ni funny..melepaslah kasawari kena tag ni.. :D

July 27, 2008 at 8:26 PM  

:: salam... lama tak memuatkan komen... sekadar menjengah je...

:: baru berusia 5 bulan... dah boleh berdiri ye... emmm...

July 28, 2008 at 3:56 PM  

re pkngah:

Salam pakngah..ermm,ya la..saya pun dah lama tak ke blog pkngah.. Sibuk mnjengah blog2 yg ada kek aje.

hehe..dah takde pilihan..mmg dia dah tetapkan baby boleh brdiri.. takde pilihan baby duduk atau baring.. :D

July 29, 2008 at 6:47 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran