Mencuba Ikon Senyuman

Kali ini Intan tiada topik yang menarik ingin dikongsi bersama.. Cuma nak bagitau sikit, siang tadi Intan ada buat kek gula hangus.. Menjadi.. Ni kira kali ke 2 Intan buat kek gula hangus.:girl_4:
Cuma malas nak ambik gambar.. Jadi, takde gambar..takde la resepi.. :girl_12:


Sebenarnya, kali ni Intan ingin mencuba ikon senyuman Girls yang Intan perolehi di blogmenjerit. Thanks blogmenjerit sbb menjadikan blog Intan menarik sikit dengan adanya girls yang comel2 ni..

Creator asal ikon senyuman ini ialah Siti Rufaidah.. Kat sana pun ada macam2 ikon senyuman..

Sape2 yang ingin menambahkan ikon senyuman dengan pelbagai versi, silalah ke blogmenjerit ataupun Siti Rufaidah ya.. Kat sana, macam2 ada..:girl_4:

5 comments:

Salam Intan...

Comel lerr ikon tue..

July 17, 2008 at 8:22 AM  

salam akak..

tu la..sbb comel la saya trpikat nk masukkan ikon senyuman dlm blog saya..Sblm ni byk juga ikon senyuman yg blogmenjerit ajar..tapi, saya tk trpikat..kali ni tergoda pulak saya tgk yg kiut-miut ni.. :D

July 17, 2008 at 8:44 AM  

kahkah... femesnya ikon ni. trimas kpada penciptanya dan trimas kpada akak yg sudi guna. kahkah sukanya

July 19, 2008 at 5:26 AM  

hehe...akak thanqs yep guna icon ni...hihi comelkan...tp ade ckit je icon yg versi ni...nnt klu rajin sy wat lg icon2 yg len...

:D

July 19, 2008 at 6:18 PM  

re blogmenjerit:

hehehe..thanks sbb akhirnya terbukak juga hati nak masukkan ikon senyuman dlm blog..sbb tgk dia kiut-miut..


re rufai:

thanks juga kat rufai sbb cipta ikon senyuman yg comel2 ni..ermm, akak pun perasan dia sikit je..tapi, comel.. ok,kalau ada yg kiut-miut,bgtau akak ya.. :)

July 20, 2008 at 7:30 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran