Baby Shahir Ke Kuala Lumpur

Sewaktu umur Shahir mencecah 2 bulan, kami sekeluarga telah pulang ke rumah nenek Shahir di Ampang, Selangor.. sbb dah lama tak pulang ke sana.. Lagipun memang kami plan nak celebrate birthday abg Shahir (Shafiq) di sana..


Dalam perjalanan sewaktu di Highway Utara Selatan, sempat juga snap gambar Shahir.. Shahir kurang tidur waktu tu.. Agaknya dia excited kot.. Maklumlah pertama kali dia berjalan jauh utk pulang ke rumah neneknya..

7 comments:

hai shahir... comey nye dia... sonok ek... jenjalan kat kolompo tuh... lajak ler terus ke ipoh... bleh le jumpe acik kelatpaya nih... muahhh... kejap je dah beso... huhuhu...

May 2, 2008 at 8:45 AM  

Salam Intan...

Cumilnya shahir....tak boleh tahan tengok pipi dia...geramnyaaaaaa

Muahhhhh kat pipi Shahir skit tau...

May 2, 2008 at 9:46 AM  

re kelat:

sonok mmg sonok kelat..tapi tak puas sbb tak jln sgt..ada budak kecik ni, perjalanan kita trbatas..tunggulah bila diorg dah beso nnti..

re akak:

hehehe..tapi dia tak tembam mcm cousin dia kat damansara..

May 2, 2008 at 8:42 PM  

shahir tak sabar nak jumpa nenek yer sbb tu tak tido :)

May 5, 2008 at 3:24 PM  

re idashah:

agaknya kott.. :)

May 5, 2008 at 10:01 PM  

Wah..bulat mata shahir..sure seronok jejalan ni...
Intan ada 3 hero...ni ramai ler bodyguard tu belum campur ayahnya lg
take care intan...

May 11, 2008 at 6:00 PM  

re yin hasni:

erm..3 hero@bodyguard intan.. hehehe.. tapi bodyguard2 intan ni masih kecik2 lagi..tunggu ler diorg besar..

take care juga buat yin

May 12, 2008 at 12:10 AM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran