5 comments:

Intan...

Sibu denga anak2 ke, masak ape ari nie?

Ajak anak Akak tengok sekali bukan main suka dia...

May 8, 2008 at 3:07 PM  

toksah cakap ler..
carzy frog ni punya clip..
dalam hset kasawari hari2 ammar dan aiman bukak.. dia org suka tgk crazy frog ni lentok2..

May 9, 2008 at 11:46 PM  

re akak:

sentiasa sibuk dgn anak2..tadi ke rmh emak sbb mereka nak berangkat ke Sarawak...adik intan nak nikah dgn org sana..


re kasawari:

mmg dah lama saufi minat ni...skrg shafiq pun dah minat sama..intan pun baru terimgat nak masukkn dlm blog..hehehe

May 10, 2008 at 9:00 AM  

tapi kena gak hati2.. sebab youtube ni macam2 ada yg tak bagus.. saya tak kasi anak2 bukak youtube kalau saya takder di sisi..

May 10, 2008 at 9:38 AM  

erm..mmg pun..anak saya pun dah tahu kalau nak bukak you tube mesti ada ibu atau ayah..kalau nampak lain mcm jer, dia trus lari.. :D

May 10, 2008 at 3:57 PM  

Newer Post Older Post Home

Read The Quran